6 Jautis

Jaučiai geriau žinomi kaip stebėtojai, o ne kaip tie, kurie daug kalba, tačiau dėl savo kruopštaus apmąstymo jie puikiai išmano beveik viską.

„Kadangi jie labai domisi visais fiziniais dalykais, pradedant maistu ir baigiant sportu ar bet kuo, apie ką norite kalbėti, ir yra akyli stebėtojai, jie yra puikūs pašnekovai“, – aiškina Silicio slėnyje gyvenančios astrologės Emily ir Jessica, geriau žinomos kaip dvynės Leungos.

5 Ožiaragis

Ožiaragiai garsėja kaip neįtikėtinai darbštūs ir daug pasiekę žmonės. Kadangi jie yra tokie veržlūs, dažnai ragina ir kitus elgtis panašiai. Jei turite draugą ar kolegą Ožiaragį, jie tikriausiai ne kartą yra jums nurodę, ką daryti – geriausius maisto produktus, geriausias atostogas ir net geriausią požiūrį į draugystę.

Tačiau ne veltui jie taip užtikrintai jus drąsina – paprastai jie būna teisūs. „Jie specializuojasi ne sakydami žmonėms, ką daryti, o kaip tai daryti, nes turi įspūdingo gilumo žinių, kuriomis pagrindžia savo teiginius“, – aiškina dvyniai Leungai.

4 Avinas

Avinai yra energingi Zodiako lyderiai, o tai reiškia, kad jie turi daug ką pasakyti. Leungų Dvyniai juos apibūdina kaip „spontaniškus, nuoširdžius ir atvirus, bet taip pat egocentriškus ir savanaudiškus“, ir visa tai išlaikant nekaltumo atmosferą.

Skirtingai nei kiti ženklai, jie nebūtinai stengiasi būti dėmesio centre, jie tiesiog mano, kad to nusipelnė.

Tačiau, kaip pastebi „TikTok“ astrologė Amanda Lee, jų ego reiškia, kad jie neprieštarauja vaidinti velnio advokatą. Tiesą sakant, šis ginčijantis ir analitinis ženklas mėgsta spaudyti mygtukus. „Kalbėdami apie temas jie yra aistringi ir visada pasiruošę diskutuoti“, – sako ji.

3 Šaulys

Šiems daug keliavusiems ženklams būdingas „linksmumas ir optimizmas“, sako Lee ir priduria, kad jie visada ieško naujų draugų, su kuriais galėtų dalytis pasakojimais apie naujausius nuotykius. Kadangi jie iš prigimties yra ekstravertai, jų burbuliuojančios asmenybės iškart patraukia žmones.

Tačiau jiems tai nėra vien tik linksmybės ir žaidimai. Holivude dirbantis astrologas Ryanas Marquardtas juos vadina „Zodiako filosofais“.

Jie dažnai pasinaudoja savo jaudinančia patirtimi kaip galimybe mokyti ir pasakoja kitiems, ko išmoko užsienyje. „Kai pavyksta juos prisijaukinti pokalbiui, jie žino, kaip nustebinti jus savo įžvalgomis“, – žada R. Marquardtas.

2 Vandenis

Vandeniai dievina skaityti ilgas paskaitas, filosofuoti ir diskutuoti. Kadangi Merkurijus, bendravimo planeta, Vandenio ženkle „veikia geriausiu pavidalu“, jie yra „neįtikėtinai efektyvūs komunikacijos specialistai“, – aiškina Marquardt.

Šis laisvos dvasios ir vaizduotės ženklas taip pat laikomas protingiausiu Zodiako ženklu. Jie turi labai tvirtus įsitikinimus ir nori jais pasidalyti su visais, nepriklausomai nuo to, ar jiems tai įdomu.

„Jiems patinka suteikti kitiems žmonėms naują būdą apie ką nors galvoti, – sako Marquardt. „Jų idėjos ir nuomonės kitiems gali atrodyti šiek tiek keistos, tačiau jie visada kalba sąžiningai ir paprastai turi faktų bei šaltinių, patvirtinančių tai, ką sako.“ Jei jie kalba aistringa tema, jie nenustoja kalbėti.

1 Dvyniai

Ar kada nors sutikote Dvynį, kuris nebūtų visiškai pašnekovas? Šie socialiniai drugeliai klesti, kai stebina žmones savo pašėlusiais poelgiais. Jie dažnai leidžiasi į nuotykius (nesvarbu, ar tai būtų atostogos, ar pasimatymas) vien dėl istorijos.

„Dvynių valdančioji planeta yra Merkurijus, todėl jie moka kalbėti, kai reikia, – sako Marquardt. Jie gali užmegzti pokalbį su bet kuriuo žmogumi, o per susibūrimą pasirūpins, kad net labiausiai intravertiškas svečias jaustųsi visiškai patogiai.

Tačiau nemanykite, kad vien dėl to, jog jie yra labiausiai kalbūs, jie yra ir geriausi pašnekovai.

„Jie ne visada turi konkrečią mintį ir labai greitai peršoka nuo vienos temos prie kitos“, – pastebi Marquardt. Tačiau tai įsišakniję geroje vietoje. Dvyniai trokšta užmegzti prasmingus ryšius su žmonėmis, o tai daro šnekučiuodamiesi.