Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Ožiaragio Zodiako ženkle, kas suteiks poreikį dirbti, kurti strategiją, planą, daug ir kantriai siekti savo tikslų. Emocijos nebus itin jautrios, gilios, daugiau vyraus emocinis šaltumas, nebent dieną leisite tingiai, paviršutiniškai – tuomet pradės kilti gana daug ir destruktyvių emocijų. Stenkitės daugiau planuoti ir kontroliuoti savo dieną. Nebus lengva tiesiog paprastai ir maloniai mėgautis dienos situacijomis. Galimai vis kažkas netiks, bus nesaugumo jausmas ar dar koks kitas negatyvumas. Reikia instensyvo – tuomet galėsite ir kokią naujovę išrasti. Gali sektis įnešti minimalios rizikos ir naujovių į dieną, galbūt įvertinta rizika, galbūt nestandartiškas sprendimas – tai gali pasiteisinti, jei laikysitės sunkaus rėžimo, darbštumo, nesitikėsite laimėti loterijoje tiesiog už gražias akis. Disciplina – šių dienų pagrindinis žodis, kuri padės visur ir visada.

Numerologinės įžvalgos

Energija nukreipta į finansus. Šiandien gali gerai sektis investuoti, jei tikrai įdėsite daug savo energetinių resursų į tai. Tarsi visa jūsų energija ten. Taip pat šiandien nepalanku konfliktuoti, pykti ant mamos ir kitų moterų. Daugiau joms padėkite, gražiai bendraukite.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog prie jūsų stovi griežtas, brandus ir išmintingas senyvo amžiaus mokytojas. Jis jus stebi, žiūri, nieko nesako, nekomentuoja. Tiesiog žiūri ir verčia dirbti. Jūs darote. Rezultato dar nėra. Prasukite laiką, tarsi jau visa tai vyksta ilgai. Ir po ilgo laiko šis mokytojas jums padovanoja pačią didžiausią dovaną, kokios norėjote. Kaip jaučiatės? Kaip vertinate savo ilgą darbą?

Samantha Zachh