Astrologinės įžvalgos

Ryte dar galite jausti harmoningą ramybę, poreikį jausti, jog visiems visko po lygiai, visi patenkinti. Tačiau antroje dienos pusėje Mėnulis įžengia į Skorpiono ženklą ir energija taps kovingesnė. Skorpiono energija suteikia dienai intensyvumo, ryškumo ir ganėtinai skirtingų emocijų. Tai gerai, tai blogai, tai myliu, tai nekenčiu. Ši energija mėgsta sukelti audras, karą, blogas emocijas, tarsi sujudina viską iš pačių požemių ir tai tampa matoma. Reiktų stengtis viskame ieškoti prasmės, ypač negatyviose situacijose ir pojūčiuose. Gali norėtis daugiau kalbėti ir tai bus logiškos ir išraiškingos mintys. Merkurijus pereina į Mergelės ženklą – tai itin smulkmeniškas, logiškas ir aiškus protas bei komunikacija. Dienoje tikrai bus situacijų, kurios jus erzins, iššauks dirglumą, pyktį ir kitas negatyvias emocijas. Reiktų valdyti savo kalbą, bet tai turėti gerai pavykti.

Numerologinės įžvalgos

Milžiniško darbo, pastangų diena. Šiandien turite įdėti maksimaliai pastangų į savo veiklas. Ypač tokias, kurios susijusios su mažais vaikais. Šiandien nepalanku grubiai elgtis su jais. Stenkitės jiems būti dedantis pastangas tėvas, ne griežtas ir reikalaujantis.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esat prieš didelę auditoriją žmonių. Jūs – lektorius, mokytojas. Toks, kuris aiškiai, suprantamai ir logiškai viską aiškina, rodo. Toks, kuris moka kritikuoti ir tai padeda kitiems pamatyti pačias mažiausias klaidas. Matykite save, kaip kalbate, aiškinate, mokinate. Įsijauskite į tą rolę.

Astropsichologė Samantha Zachh