Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros ir naudinga, ir gali viskas gerai pavykti. Gali būti poreikis gausai, prasiplėtimui – tarsi harmonijos platus paplitimas erdvėje, santykiuose. O gal norėsis būti labai diplomatišku lyderiu, kuris moka ne tik konsultuoti, aiškinti, bet ir motyvuoti. Tikrai ne visus išeis motyvuoti ir pasiekti tiek sėkmės, kiek norėtųsi. Svarbu šiomis dienomis kalbėti mažai, tačiau kokybiškai. Stengtis atsirinkti tikrai vertingą informaciją. Emocijų gali vyrauti daug, viduje atsirasti įvairiausių lūkesčių, didelių idėjų, noras aktyviai prasiplėsti esamoje veikloje.

Numerologinės įžvalgos

Energija šeimai. Šiandien palanku padėti moterims, užsiimti sveikatos klausimais, gerti vaistažolių arbatas, skleisti rūpestingumo savybę. Daugiausiai gali reikėti pastangų ir savo energijos nukreipti į santykius, kompromisų kūrimą su partneriu.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite žmogų, kuris yra ramus, diplomatiškas ir tikras lyderis, motyvatorius. Kuris neina per galvas, tačiau yra aktyvus ir dinamiškas. Matykite jį ir atraskite sau gerų įžvalgų. Kaip jis elgiasi, kaip jis to pasiekė, ko turėjo atsikratyti, o ką sukurti naujai? Stebėkite ir mokykitės.

Astropsichologė Samantha Zachh