Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Gali kilti gana gerų apgalvotų kūrybiškų idėjų. Tarsi suderinate kūrybą ir logiką, net esant spaudimui iš aplinkos. Teks neskubėti, tikrai gerai apgalvoti savo žodžius, idėjas, kūrybos produktus ar tiesiog savo išraišką savęs. Turite turėti planą ir daryti pagal jį. Ypač komunikacijos. Galimai jausite, jog jūsų kalbą, komunikaciją ir protą aplinka riboja, negalite pasakyti tiek, kiek norite. Teks stropiai laikytis savo plano arba pasiduoti kitų kontrolei. Šiandien reikės parodyti sau pačiam ir kitiems, kiek mokate stengtis dėl savęs pačio, dėl galimybės būti savimi, mėgautis gyvenimu, suteikti geras sąlygas savo vaikams. Tai kiek dėl viso to galite pasistengti?

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Ypač daugiau bendraukite su sese/broliu.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums yra jūsų laikas sau, mini meditacija, pasibuvimas dėl savęs su savimi? Kokia tai veikla? Kada paskutinį kartą tokią veikėte? Jei išeina tai padaryti šiandien – padarykite. Jei ne – susiplanuokite kitam kartui. Sau, dėl savęs. Tokia veikla, kuri pasako kažką apie jus, ne apie kitus, kitiems.

Astropsichologė Samantha Zachh