Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Galimai parodysite daugiau vidinio savęs, nei įprastai. Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi. Jei tai nepavyks – iškils dirglios emocijos, nuo kurių galite pasidaryti piktas, agresyvus, griaunantis, žeidžiantis. Gali padidėti egoizmas, jei jausitės nematomas. Tarsi kiti jus įstumia į tokią būseną, kai jaučiatės užpultas, o jūs norite būti gerbiamas, giriamas. Jei įveiksite sunkias kliūtis, negatyvius komentarus, gebėsite jausti, jog turite ką kitiems parodyti ir tai darote – jausitės tikru motyvatoriumi, lektoriumi, kuris išmintingai pamokslauja. Norėsite atsiskleisti didelei publikai.

Numerologinės įžvalgos

Komunikacija su partneriu. Šiandien gali gerai sektis eiti į kompromisus, aiškintis santykius su partneriu – tiek asmeniniu, tiek darbo reikalais. Daugiau pastangų reikės pasakojant, dalinant patarimus, bandant viską paaiškinti logiškai ir suprantamai.

Psichologinės įžvalgos

Ego. Ką tai reiškia jums? Kur jumyse yra jūsų ego? Pamatykite vaizdinį, kaip jis atrodo, kokios spalvos vyrauja, kurioje kūno vietoje? Patyrinėkite ir pasikalbėkite su juo, ar galite būti savimi, demonstruoti save, padėti kitiems, ar pakankama jūsų savivertė. Nustatykite, kaip galėtumėte tai pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh