Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Vis dar tęsiasi energija, kuri atveria tarsi giminės protėvių tamsiausius šešėlius, kuri verčia pamatyti ir pajausti, jog mano šeima, giminė ir partneris turi daugybę ydų. Tai verčia jaustis blogai, tarsi pajausti dugną, pabaigą. Priimkite tai, kaip prasivalymą, jog išeina purvas ir jei jį nusivalote – viskas bus tik geriau. Emocijos gali būti dirglios, tačiau turėsite jėgų su jomis susitvarkyti ir dienoje pasiekti gausos. Atrasite, kas jus motyvuoja, priimsite kitų pamokymus, o gal ir pats norėsite pamokslauti. Bus jėgų ir veikti, ypač kardinaliai, netikėtai. Tik nereiktų mesti santykių ar giminaičių. Tai turėtų būti daugiau kardinalūs veiksmai šeimos gerovės link.

Numerologinės įžvalgos

Pasirūpinkite tėvais. Pabūkite su jais – parodykite jiems pagarbą ir dėmesį. Pasirūpinkite jų sveikata. Taip pat diena palanki gerti vaistažolių arbatas, užsiimti namų medicina, domėtis dvasingumu, išmintimi. Siekite būti laisvi.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su juoda spalva. Kur ją matote savyje? Kokį negatyvų pojūtį suteikia? Pamėginkite paklausti juodos spalvos jumyse, koks jos tikslas? Kodėl jinai yra? Ko nori išmokyti? Pagal gautus atsakymus pamėginkite prasivalyti juodulius ir suteikti sau šviesių spalvų ir jų teikiamos energijos.

Samantha Zachh