Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvyniuose suteiks paprastumo ir linksmumo. Galimai norėsite daugiau bendrauti, gerai ir paprastai leisti laiką. Daugiau mėginsite emocijas įvertinti, logiškai dėlioti mintis savo galvoje. Galimai sieksite tiek gauti, tiek dalintis įvairia patikrinta informacija. Ši energija bus labai stipri, kokybiška. Tik vienas minusas – mažai galimybių tai panaudoti realybėje. Tarsi moku ir žinau, bet nepasitaiko progos. Galite daugiau mąstyti ir daryti vertinimus ateičiai, sukurti pardavimų planą, reklamos strategiją. Norėsis paatvirauti, daugiau atverti savo sumanymus aplinkai. Kiek išeina – būkite nuoširdus, nereikia vaidinti. Šiandien aplinkos populiarumą galite gauti būdamas protingas, logiškas, linksmas ir be vaidybos. Palankiausia yra pradėti mokytis, skaityti knygas – šiandien gauta informacija duos labai daug naudos atsiskleisti ir parodyti save.

Numerologinės įžvalgos

Dvasiniai patarimai. Šiandien gali būti lengviau susikalbėti su vyrais, tėčiu ir suvokti dvasines žinias. Sunkiau gali būti jomis dalintis su kitais, būti mokytoju ir tiesiog lengvai komunikuoti. Stenkitės tai daryti, net esant kliūtims.

Psichologinės įžvalgos

Ko norite išmokti, kokios naujos informacijos, įgūdžių gauti? Įsivaizduokite, jog kažkur yra tokia mokykla, kuri gali maksimaliai gerai to išmokyti. Virtualiai savo mintyse atsidurkite tokioje mokykloje. Pasimokykite ten. Pajauskite, kaip išeinate iš jos gavęs jums norimos informacijos, įgūdžių. Išmėginkite juos.

Astropsichologė Samantha Zachh