Astrologinės įžvalgos

Būtent šiandien gali būti tikrai labai linksma, malonu, gera ir jaučiama vidinė laisvė. Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daug mąstymo, daugiausiai apie finansus, malonumą, grožį. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Ypač rūpės ir palanku santykių gerinimui, pasimatymams, vakarėliams. Viduje jausite jausmų ir emocijų vientisumą, tarsi kas malonu, tas ir saugu, kas gražu, tas ir prasminga. Puiki diena daryti viską, kas patinka, užsiimti hobiais – tai bus tarsi psichoterapinis seansas. Įvairių pojūčių bus gana daug ir jausite jų platų poreikį. Gali norėtis prabangos. Jausite, jog aplinka jus motyvuoja, nebent pasiduosite baimėms, pagundoms ir kaltės jausmui.

Numerologinės įžvalgos

Darbštumo ir energijos diena. Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Turite duoti energijos kitiems – aplinkai, žmonėms. Tarsi pakrauti juos.

Psichologinės įžvalgos

Atsipalaiduokite ir įsivaizduokite, jog patenkate į vietą, kurioje nėra pinigų, taisyklių ar mums standartinių prievolių. Ten galima užsiimti kuo tik norite, lavinti savo hobi, tarsi visi saugūs, patenkinti, gyvena komforte. Pabūkite tokioje vizijoje ir pastebėkite ne tik savo veiksmus, bet ir pojūčius. Ar nekyla pasipriešinimo jausmas?

Samantha Zachh