Tokia partnerystė labai greitai pradeda duoti konkrečių vaisių, lime.energy portale rašo astrologas Jevgenijus Nazarovas. Kokie Zodiako ženklai idealiausiai papildo vienas kitą?

Avinas – Svarstyklės

Šių kardinalių ženklų jungtis gali atnešti maksimalią naudą jiems abiem. Avinas simbolizuoja ryžtingus veiksmus ir galingą energiją. Tačiau šis ženklas dėl savo prigimtinio užsispyrimo ir nekantrumo dažnai įsivelia į konfliktus su kitais. Norint šito išvengti, reikia ilgai mokytis diplomatijos ir harmoningų tarpusavio santykių grožio. Tačiau dar geriau, jei šalia Avino bus atitinkamas partneris – Svarstyklės.

Šis Oro stichijos atstovas žino, kaip paskirstyti energiją, kad ji atneštų naudos visiems aplinkiniams. Jis lengvai užmezga reikalingus ryšius ir priima tinkamus sprendimus. Svarstyklėms tereikia Avinų jėgos ir ryžto, kad pasiektų puikių rezultatų. Todėl šiems ženklams patariama gyventi kartu ar bendradarbiauti.

Jautis – Skorpionas

Abu šie ženklai įkūnija materialines ir dvasines vertybes žmogaus gyvenime. Jie valdo visus išteklius, kontroliuoja pinigų srautus ir iš prigimties yra savininkiški. Tačiau jie turi esminį skirtumą: Jaučiai laikomi pagrindiniais Zodiako konservatoriais ir nemėgsta išeiti iš savo komforto zonos ribų. Tai neleidžia šio ženklo atstovams pasiekti grandiozinių rezultatų.

Skorpionas, kita vertus, yra ambicingas, drąsus ir pasiryžęs peržengti visas ribas. Šiam Vandens stichijos atstovui trūksta tik patikimo partnerio, kuris galėtų įgyvendinti visas jo idėjas realybėje. Šių Zodiako ženklų derinys puikiai padeda garbėtroškišką energiją transformuoti į materialius dalykus. Jie harmoningai papildo vienas kitą ir padeda vienas kitam patenkinti visus savo poreikius.

Dvyniai – Šaulys

Tai didieji Zodiako intelektualai. Jie abu visą gyvenimą kaupia žinias ir ieško tiesos. Dvyniams puikiai sekasi dirbti su informacija, sumaniai ją rinkti ir analizuoti. Tam, kad tai padarytų, jie užmezga milijonus kontaktų su naudingais žmonėmis ir sugeba patekti į uždariausius biurus. Tačiau šiam imliam ženklui trūksta susikaupimo ir gebėjimo susikoncentruoti į pagrindinį tikslą. Jo dėmesys nuolat išsiblaško tarp smulkmenų.

Kita vertus, Šaulys geba nusistatyti vieną tikslą ir pragmatiškai gyvenime jo siekia. Šio ženklo atstovai pasižymi globalia pasaulėžiūra ir sugeba asmeninę patirtį paversti visuomenei naudingais darbais. Šis Ugnies stichijos ženklas gali palengvinti Dvyniams gyvenimą, nukreipdamas jų pastangas ir ieškojimus tinkama linkme. Savo ruožtu Dvyniai gali paspartinti bet kokią Šaulio veiklą. Jie žaibiškai skleidžia informaciją ir aukštas partnerio idėjas priartina prie masių.

Vėžys – Ožiaragis

Abu šie ženklai yra pavyzdys, kaip reikia racionaliai išnaudoti savo laiką. Tik Vėžys visą savo dėmesį skiria šeimai, o Ožiaragis – karjeros pasiekimams. Tačiau tiek pirmuoju, tiek antruoju atveju kalbame apie įsipareigojimų visuomenei vykdymą. Lojalus Ožiaragis puikiai papildo emocingąjį Vėžį ir suteikia jam galimybę pasirūpinti kitais bei susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Kita vertus, Vėžys suteikia Ožiaragiui patikimą užnugarį ir nuolatinį energijos šaltinį. Jis maitina Ožiaragį ir suteikia jam lankstumo bei diplomatiškumo. Šioje jungtyje galime išvysti idealią ambicingo proto ir jausmingos širdies pusiausvyrą.

Liūtas – Vandenis

Abu šie ženklai neįsivaizduoja savo gyvenimo be visuomenės. Liūtas joje randa savo nuopelnų pripažinimą ir susižavėjusios publikos dėmesį. Jam reikia išreikšti save, jis jaučia poreikį daryti įtaką kitiems žmonėms. Kita vertus, Vandenis kartu su bendraminčiais mėgsta užsiimti kūryba ir nuolat kuria kažką nauja. Šiems ženklams trūksta tik nuolatinio energijos šaltinio ir atsakomybės jausmo. Šių ženklų atstovai gali harmoningai papildyti vienas kitą ir išmokti naujų dalykų. Vandeniui šis tandemas suteiks patikimą užnugarį, paramą ir stiprybę. Liūtai išmoks diplomatiškiau bendrauti su kitais žmonėmis ir gerbti kitų žmonių laisvę, be to, galės visiškai realizuoti savo talentus. Jų sąjunga gali atnešti kokybiškų aplinkinio pasaulio transformacijų.

Mergelė – Žuvys

Praktiškoms ir racionalioms Mergelėms gyvenime dažnai trūksta lengvumo ir šiek tiek beprotybės. Jos būna pernelyg atsakingos ir rimtos. Kita vertus, svajingoms Žuvims tikrai trūksta pragmatiškumo. Jos pernelyg dažnai atsiduoda savo svajonėms ir bėga nuo dabarties. Joms patinka būti neatsakingoms ir nejausti jokių įsipareigojimų. Kad galėtų gyventi normalų gyvenimą, Žuvims reikia žmogaus, kuris sugrąžintų jas į Žemę ir išmokytų fantazijas paversti realybe. Šiam vaidmeniui idealiai tinka Mergelė. Ši Žemės stichijos atstovė greitai susistemins Žuvų gyvenimą ir įves jame tvarką. Gražios teorijos ir genialios idėjos įgaus galimybę materializuotis tikrovėje. Tai gali būti naudinga ne tik abiem ženklams, bet ir visai visuomenei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją