Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Svarstyklėse, todėl gali kilti noras daugiau patyrinėti savo santykius, pasikalbėti su partneriu svarbiomis abiem temomis. Stengsitės ieškoti kompromisų, kad būtų išlaikytas balansas. Galbūt norėsite praleisti laiką tiesiog ramiai, be pykčių, diskusijų ar rimtų problemų sprendimų. Pasiklausykite mėgstamos muzikos, nueikite i SPA, į pasimatymą. Šiek tiek gali kilti pyktis, agresija ir noras būtinai laimėti, tačiau stenkitės numalšinti savo apetitą pergalei. Parodyti save gali pavykti gana gerai, ypač jei dalinatės informacija, esate komunikabilus, diplomatiškas ir gebantis ramiai susitarti, einant į kompromisus. Per daug netinginiaukite – būkite harmoningai aktyvus, gražiai kovingas. Jei užsibūsite per didelėje rutinoje, neapsisprendime, neveiksmingume – gali pradėti lįsti negatyvios, grubios emocijos. Raskite tokią savo veiksmo išraišką, kuri suteiktų jums bent kiek saugumo.

Numerologinės įžvalgos

Pasitikėjimas savo kūrybinėmis idėjomis. Tai pertraukos diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Kartu kurkite idėjas, mokykitės.

Psichologinės įžvalgos

Ar esi patenkintas savo asmeniniais santykiais? Kas labiausiai tave erzina tavo partneryje? Pagalvok. „Kodėl tai mane erzina iš mano pusės?“ Jei mane erzina partnerio nieko neveikimas, gal aš pats nieko neveikiu ir pykstu ant savęs? O gal aš sau neleidžiu nieko neveikti, o kartais norėčiau leisti.. Ką manyje atspindi savybė, kuri taip mane erzina?

Samantha Zachh