Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Dienos pradžioje galite jausti spaudimo pojūtį, kad tenka daryti viską pagal taisykles ir yra užspaudžiami jūsų poreikiai. Norėsis realaus rezultato ir greitai. Dienos viduryje vyraus neutrali energija, kai nebus nei blogų, nei gerų dalykų. Tiesiog norėsis jausti tvarką viskame. Link vakaro jau aplinkos kontrolė dings ir net atsiras pasitenkinimo jausmas. Galėsite patirti harmoniją, malonumą. Aplinkoje matysite ir galėsite pats kurti tvarkingą, sistemingą grožį.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų ir tolerancijos diena. Palanki diena daugiau dėmesio skirti santykiams, santuokai. Eikite į kompromisus. Taip pat stenkitės stebėti kiekvieną smulkmeną, nes iš mažų bėdų gali susidaryti didelė nesutvarkoma bėda. Šiandien svarbi tolerancija. Gali būti padidėjęs naivumas.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien koncentruokitės į materiją, daiktus, finansus, sistemą, tvarką, realius rezultatus. Tarsi medžio vaisiai. Kokį vaizdinį matote, kai tariate visus tuos materialius žodžius? Kur esate? Ar jaučiate, jog visa tai jums prieinama ir tie tarsi medžio vaisiai vis auga, yra gražūs, dideli? O gal nuvytę ir supuvę?

Samantha Zachh