Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai, maloniai. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Kita pusė sieks visa tai sugriauti, tarsi padaryti viską naujai. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską pakeisti. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Šios dvi priešingos energijos jūsų viduje gali sukelti emocijų nestabilumą, permainingumą. Reaguosite greitai ir permainingai. Gali būti padidėjęs nuobodulio pojūtis, kad erzins ir vers elgtis ekstravagantiškai. Tai gali būti daugiau pojūtis jūsų viduje, jog tarsi būtina kažką pakeisti, norėsite apie tai kalbėti, gal tik nebus per daug su kuo kalbėtis. Šiek tiek jausis trūkumas pagalbos, kad aplinka man nepadeda. Palanki diena permainoms, priimti tokius sprendimus, kurie reikalauja pasirinkimo.

Numerologinės įžvalgos

Komunikacija su partneriu. Šiandien gali gerai sektis eiti į kompromisus, aiškintis santykius su partneriu – tiek asmeniniu, tiek darbo reikalais. Daugiau pastangų reikės pasakojant, dalinant patarimus, bandant viską paaiškinti logiškai ir suprantamai.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save stovintį prie vietos, į kurią tranko žaibas. Vis trenkia ir trenkia. Jūs stovite ir žiūrite. Pamėginkite įsijausti į šios nuostabios, galingos, bet griaunančios energijos prigimtį. Ką jaučiate? Koks jaustumėtės, jei galėtumėte ją valdyti? Kaip galite ją išnaudoti? Pasinerkite į vizualizacijas.

Samantha Zachh