Astrologinės įžvalgos

Mėnulis pirmoje dienos pusėje bus Avine, o tai suteiks aktyvumo, ryžto, drąsos ir noro veikti. Antroje dienos pusėje pereis į Jaučio ženklą – stabilumas, užtikrintumas, materija. Tai skirtingos energijos, kai ryte gali būti daugiau motyvacijos ir jėgų. Vakare norėsis ramybės, malonumo. Jaučio ženklas lėtas ir besimėgaujantis, o Avinas nori veiksmo ir judesio. Tai dieną tarsi padalins į dvi puses, vyraus skirtingos nuotaikos ir poreikiai. Kas išliks visa dieną? Poreikis mėgautis, užsiimti hobiais, patirti malonumą, meilę, grožėtis ir jausti maksimalų komfortą, harmoniją. To norėsis čia ir dabar. Laukti bus sunku. Bandykite tai gauti per materiją – lepinti kūną, apsipirkti, skaniai pavalgyti. Svarbu visai neužsisėdėti patogiame krėsle, nes tai sukels dirglumą. Norėsis kažko ryškiau, intensyviau. Tarsi patirti malonumą tikrai ryškiais pojūčiais, kas visai tinginiaujant galimai nepavyks.

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumas ir pagarba. Šiandien gali lengviau sektis dalinti dvasinius patarimus, padėti vyrams, juos gerbti. Sunkiau gali būti paimti ir išspręsti visas smulkias savo problemos, jos gali jaustis tarsi neaprėpiamos.

Psichologinės įžvalgos

Kiek savo gyvenime jauti malonumą, komfortą ir stabilumą tame? Pamėgink įvertinti balais iki 10, kai 10 – viskas tobulai. Koks skaičius intuityviai iškilo? Ar patenkintas tokiu balu? Jei ne – pagalvok, kas tau suteikia malonumą ir bandyk to įterpti į savo kasdienybę. Net skanus patiekalas jau gera pradžia!

Astropsichologė Samantha Zachh