Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks emocijų discipliną, kai neduosite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Viduje išlaikysite brandą, emocijų užspaudimą, norėsis stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite. Gali būti didesnis noras mąstyti apie karjerą, ambicijas, ar tiesiog daugiau strateguosite. Nors tai emocijų „sausumas“, tačiau tai nesuteiks užsidarymo ar kitokio stipraus negatyvumo. Galėsite kiek tai išeina spindėti, jausti ir patirti saugumą. Galbūt iki tokio pasakymo, jog pavyks mėgautis kiekviena dienos akimirka, ir trūksta, nes Venera Avine sieks malonumą patirti labai greitai, staigiai ir iškart, o Ožiaragio energijai tai yra svetima. Todėl šiek tiek jausis, jog mėtausi tarp aistringų malonumų ir stabilių, patikrintų veiklų. Balansą atrasti gali padėti nauji požiūrio taškai, netikėtumai, modernumas, technologijos, mąstymas apie ateitį.

Numerologinės įžvalgos

Ramus vadovavimas. Šiandien gali gerai sektis vadovauti, priimti rimtus sprendimus, būti stipriam ir galingam. Tik nereiktų skleisti godumo savybės, nes ji šiandien iki nepalanki. Dalinkitės, suteikite kitiems patarimų, ramios kontrolės.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite prisiminti savo seną planą, apie kurį mąstėte, tačiau nepavyko. Peržvelkite jį dar kartą. Iš stebėtojo rolės kokias klaidas matote? Kokius privalumus? Kokią vertę jis neša? Ar pliusų daugiau nei minusų? Ar norite ir galite grįžti prie šio savo projekto?

Samantha Zachh