Astrologinės įžvalgos

Pirmą dienos pusę Mėnulis vis dar bus Šaulyje ir turėsite daugiau motyvacijos ir filosofinio mąstymo. Gali norėtis šiek tiek atsiriboti ir pastebėti aplinką iš šalies. Skleisti kitokias savybes, nei dauguma. Vėliau Mėnulis pereis į Ožiaragio ženklą ir pradės jaustis disciplina ir emocijų sausumas. Diena gali tarsi pasidalinti kaip į dvi skirtingas dienas žvelgiant per pojūčių prizmę. Kas bus panašu? Tai, jog norėsis tam tikros platumos, gausos ir greito to įgyvendinimo. Emocijos gali vyrauti impulsyvesnės, bet kartu ir užspaustos. Galbūt greitai ir staigiai reaguosite, tačiau bandysite išlaikyti tam tikrą discipliną. Geriausiai saugumą galėsite jausti, jei pavyks suderinti taisykles, brandą, atsakomybę su greitumu ir staigumu. Disciplinos ar laikytis plano tikrai gali pavykti gerai, tiesiog ne visada tai mums patinka, rezultatas gali pasimatyti vėliau.

Numerologinės įžvalgos

Naujovės buityje. Šiandien gali gerai sektis namuose sukurti jaukumą, šiltą atmosferą. Tai pavyks tik tuomet, jei sugebėsite kardinaliai kažką pakeisti, padaryti kokią naujovę, kuri jums pačiam netikėta ir keista.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausia? Susiekite šias tris stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?

Astropsichologė Samantha Zachh