Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Nors jausmai, norai ir pomėgiai jau kurį laiką yra aktyvesni, grubesni ir šiek tiek agresyvesni – šiandien ugningus norus ir jausmus turėsite galimybę tai panaudoti labai efektyviai. Staigiai ir dinamiškai mėgaukitės kiekvienoje dienos akimirkoje ir veiksme. Vyraus tikrai ugninga energija, kai norėsis tarsi paskęsti veiksme, judėjime, aistroje ir jausti daug ir karštai. Gali pavykti praleisti dieną gerai, jei netinginiausite. Tokios veiklos, kuriose reikia didelio kruopštumo, kantrybės ir susitelkimo gali sektis sunkiau. Sėdėti nuo 8 iki 17 val. ofiso kėdėje taip pat nebus malonu. Stenkitės užsiimti ne būtiniausiomis veiklomis, o prasmingiausiomis.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybinė pauzė. Šiandien gali lengvai sektis kūrybinės veiklos, taip pat laisvai ir aiškiai išreikšti savo jausmus aplinkai. Tačiau galite jaustis šiek tiek vienišas, kad jūsų nepalaiko ir tarsi reikia į viską pažiūrėti visiškai kitokiu kampu.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog atsiduriate tokioje vietoje, tarsi rojuje. Čia jūs galite mėgautis, užsiimti mėgstama veikla, hobiais, mylėti, džiaugtis, patirti tiek jausminę, tiek materialinę pilnatvę. Ar vaizdinys atrodo visiška fantastika? O gal nors kiek realu? Realu būtent jums? Ko jums reikia, jog priartėti prie tokios realybės?

Samantha Zachh