Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien nebus nusiteikęs suteikti asmeninės stiprybės. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų nestabilumas. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Bus sunku nurimti viduje, nes tarsi sėdėsite ant spygliuotos kėdės, o reikės sėdėti tyliai. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti daugiau galios ir stiprybės. Dienoje reikės elgtis netikėtai ir naujai, kad jaustis geriau. Būkite išradingas. Galite nejausti 100% pasitenkinimo bet kokioje situacijoje. Tarsi noriu vieno, bet tai nesaugu. O tai, kas yra man saugu – to dabar nenoriu. Gali jaustis vidinis konfliktas ir tai trukdys dienai eitis lengvai ir ramiai. Tai aktyvus ir išradingas sekmadienis, kai turite nesivartyti lovoje, o unikaliais būdais imti ir spręsti sunkiausias problemas.

Numerologinės įžvalgos

Baimės nustumia sėkmę. Šiandien gali padaugėti baimių, pagundų ir kitų negatyvių situacijų. Jei jų neįsileisite – jausitės galintis manipuliuoti dienos eigą. Taip pat gali būti didelių finansinių netekčių, rizikuokite atsakingai.

Psichologinės įžvalgos

Ko jumyse yra per daug destruktyvu ir pasenę? Nuo ko reiktų prasivalyti, atsinaujinti? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Galite įsivaizduoti tokį vaizdinį, kad papuolate į stebuklingą šaltinį ir jis gali išplauti visą jūsų pamatytą jumyse negatyvumą, destruktyvumą ir įgaunate kažko naujo.

Astropsichologė Samantha Zachh