Astrologinės įžvalgos

Rytas gali būti ramus, o vakaras šiek tiek audringesnis. Mėnulis įžengia į Skorpiono ženklą, kas visada nelieka nepastebėta. Skorpiono energija suteikia dienai intensyvumo, ryškumo ir ganėtinai skirtingų emocijų. Tai gerai, tai blogai, tai myliu, tai nekenčiu. Ši energija mėgsta sukelti audras, karą, blogas emocijas, tarsi sujudina viską iš pačių požemių ir tai tampa matoma. Reiktų stengtis viskame ieškoti prasmės, ypač negatyviose situacijose ir pojūčiuose. Dirglumas, agresija, destruktyvios emocijas gali šiek tiek jaustis, tai tiesiog neleiskite joms užvaldyti, ieškokite tame prasmės. Didelių pozityvių pagalbinių energijų dienoje nebus, todėl per minimalius sunkumus ir problemas galėsite dienoje padaryti tai, ką norite. Palanku bent mintyse patyrinėti savo sunkumus, nebūtina imtis realių veiksmų, tiesiog suvokite kaip, kas, su kuo. Protas veiks puikiai, todėl mąstyti bus lengva.

Numerologinės įžvalgos

Ramybės ir harmonijos diena. Galite daugiau dėmesio skirti namams, jaukumo ir grožio kūrimui. Nereiktų šiandien daryti didelių permainų ar pokyčių. Tai pertraukos diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi.

Psichologinės įžvalgos

Išsivalykite susikaupusias emocijas, nuoskaudas. Galite bandyti įsivaizduoti, jog iškvepiate viską, kas nereikalinga ir teršia jūsų kūną. Įkvepiate ramybę ir džiaugsmą. Pakvėpuokite taip kelis kartus, kol jausite pokyčius kūne, būsenoje. Turi jaustis didesnis lengvumas.

Samantha Zachh