Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Svarstyklėse, o tai suteiks poreikį harmonijai ir grožiui. Gali kilti noras daugiau patyrinėti savo santykius. Stengsitės ieškoti kompromisų, kad būtų išlaikytas balansas. Galbūt norėsite praleisti laiką tiesiog ramiai, be pykčių, diskusijų ar rimtų problemų sprendimų. Iš vienos pusės vyraus harmoningos energijos, tačiau viduje bus ir aktyvios, dinamiškos aistros, kuriai ši harmonija nebus maloni, todėl gali būti sunkiau mėgautis dienos situacijomis. Gali padidėti poreikis savo hobiams, kai bandysite dienos malonumą gauti per mėgstamą veiklą. Galite jausti minimalų chaotiškumą, tačiau vakare turėtų grįžti stabilumo ir užtikrintumo jausmas. Nors ir penktadienis, tačiau vakare darbiniai procesai gali sektis geriau, nei pirmoje dienos pusėje. Ryte daugiau galvosite apie pramogas, o vakare apie darbą ir darbštumą. Gal pasidarykite išeiginę nuo pat ryto?

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningos permainos. Šiandien gali norėtis permainų, pokyčių, padaryti kažką visiškai kardinalaus. Reiktų vengti rutinos. Sunkiau gali sektis daryti viską sąžiningai, galite pakliūti į konfliktus – būkite teisingas ir taikus.

Psichologinės įžvalgos

Ką norėtumėte pakeisti, bet bijote? Kokios situacijos, savybės, būsenos pabaigos bijote labiausiai? Patyrinėkite atsakymus ir pamėginkite sumažinti baimę, rasdami vertę ir naudą pokytyje. Kokią vertę neša pokytis? Kur ir koks atsiras balansas?

Samantha Zachh