Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos, o ji gali būti tikrai gera. Galimi kokybiški ne tik veiksmai, bet ir jūsų idėjų įgyvendinimas, kūrybiniai projektai įgauna savo ritmą, darbai pasidaro kokybiškai ir taip, kaip norėjote. Ypač palanku, jei tai susiję su technologijomis, pokyčiais ar jūsų originaliu atsiskleidimu. Pavyks save parodyti naujai, įdomiai, galite net šiek tiek „spirgėti“ daryti, rodyti, keisti, griauti ir kurti naujai. Jei šiandien įvyksta tam tikros permainos – jos atneš daug gerų tiek jausminių, tiek materialinių rezultatų.

Numerologinės įžvalgos

Komunikacija su partneriu. Šiandien gali gerai sektis eiti į kompromisus, aiškintis santykius su partneriu – tiek asmeniniu, tiek darbo reikalais. Daugiau pastangų reikės pasakojant, dalinant patarimus, bandant viską paaiškinti logiškai ir suprantamai.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esate jūsų pačioje komfortiškiausiose vietoje su pačiais artimiausiais žmonėmis. Esate tarsi burbule, visi kartu apsaugoti nuo išorinės aplinkos. Saugu. Ramu. Gera. Jauku. Išjauskite tą pojūtį. Užfiksuokite jį. Galite sukurti šiam jausmui simbolį ir jį prisiminti kasdien.

Astropsichologė Samantha Zachh