Jau pirmosiomis savaitės dienomis jautriau reaguosite į aštrias, permainingas situacijas.

Savaitės vidurys – kontrastingas metas. Saulės, Urano, Kylančio Mazgo viešnagė Jaučio ženkle išryškins prieštaringumus, ragins pagrindinį dėmesį skirti ir materialaus pagrindo kūrimui. Ieškantiems veiklos, darbų paieškoms, dalykiniams susitikimams palankus būtų ketvirtadienis. Jautresnių emocinių ritmų penktadienį palankiau pabaiginėti pradėtuosius projektus.

Šeštadienį skirkite namų pertvarkai. Artėjant šią dieną Saulės užtemimui, palanku išnešti iš namų nebenaudojamus daiktus, atlaisvinant erdvę naujiems, geriems dalykams. Vakaras, prasidėjus daliniam Saulės užtemimui, aštresnio astrologinio fono. O jam pasibaigus ir sekmadienį reikėtų labiau pasirūpinti savo artimaisiais. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, bendraujant rinkitės šviesias mintis.

Šviesių patyrimų jums šią savaitę!


Avinas

Savaitė, galinti priminti greitį didinančio traukinio judėjimą. Jos dienomis įvykiai keis vienas kitą, tarsi vaizdai pro traukinio langą. Svarbu bus suspėti laiku ir tinkamai į besikeičiančias situacijas sureaguoti.

Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės vidurys, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, kuriame vieši Marsas ir Jupiteris, ragins į gyvenimą žvelgti kūrybingai, atrasti dar neišreikštus savo gabumus ir talentus.

Ketvirtadienį prie jūsų ženklu keliaujančio Chirono prisijungus ir Mėnuliui, širdis gali sakyti viena, o logika – kita. Tai metas, kai norėsis pirmenybę teikti draugystei ir meilei.

Penktadienį jautresnių Mėnulio ritmų jūsų ženkle įtakoje, gali įsisiūbuoti emocijos. Norėsis išsakyti savo požiūrį, būsite linkę sureaguoti į kritiką. Šią ir šeštadienio dieną bendraukite jautriai, venkite ginčų, ieškokite, kas jus jungia. Šios dienos vakarą prasidėjęs dalinis Saulės užtemimas ragins atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį. Sekmadienį Mėnulio jaunaties ritmų įtakoje norėsis pradėti kažką įdomaus ir naujo. Šią dieną Merkurijui pradėjus kelionę Dvynių ženklu palanku ieškoti įdomių žinių, susitikti su seniai matytais bičiuliais.

Jautis

Lyderystės savaitė. Jos dienomis Saulei, Uranui, Kylančiam Mazgui ir Merkurijui keliaujant jūsų ženklu, būsite ryškūs, energingi, linkę imti gyvenimo vairą į savo rankas.

Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje stiprės atjauta, kitų supratimas, noras padėti atsidūrusiems dėl karo bėdoje.

Ketvirtadienį Mėnulio ritmų įtakoje, norėsis konkrečių, greitų veiksmų. Tai tinkamas metas nutarusiems peržiūrėti savo darbų planus, ieškantiems naujų galimybių, papildomų darbų.

Penktadienį sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, neskubėkite tiek kelyje, tiek ir priimdami svarbius sprendimus.

O šeštadienį, balandžio 30-ą – prasidedantis jūsų ženkle dalinis Saulės užtemimas ragins šiuo laikotarpiu atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį. Ar tai būtų senos nuostatos, ar jus stabdantys pačių veiksmai. Sekmadienį prasidėjus Mėnulio jaunačiai jūsų ženkle, tinkamas metas artimųjų rate permąstyti tolesnius ateities planus. Šią dieną iš jūsų ženklo iškeliaujant Merkurijui, geras metas trumpoms šeimos išvykoms į gamtą.

Lolita Žukienė

Dvyniai

Jautri, emocinga savaitė. Jos dienos gali priminti potvynius ir atoslūgius, tiek nuotaikų kaita, tiek išgyvenamais jausmais.

Šią savaitę tokie patyrimai galimi kam – darbe, o kam – ir asmeninių santykių srityje.

Savaitės pradžioje galimos netikėtos žinios bei situacijos. Greitai į jas reaguodami, atkreipkite dėmesį į kilusias mintis bei idėjas,– tarp jų gali būti jums perspektyvių.

Savaitės vidurys pasižymės netikėtų įvykių gausa. Reaguokite į juos išmintingai, įžvelkite tolesnę įvykių perspektyvą. Ši diena tiktų ieškantiems naujos darbo vietos, palanki ir suplanuotiems darbo pokalbiams. O kai kas tarpusavio santykiuose ieškosite supratimo ir sutarimo.

Ketvirtadienis tiktų pradėtųjų darbų pabaigimui. O penktadienį sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, būkite atidesni kelyje ir buityje,atidžiau išklausykite gyvenimo draugo nuomonę.

Šeštadienį, paskutinę balandžio dieną, prasidėjus daliniam Saulės užtemimui, rinkitės optimizmą, šviesias mintis. O sekmadienis, praėjus Saulės užtemimui, prasidėjus Mėnulio jaunačiai – palankus metas asmeniniams pokyčiams. Merkurijui įžengus į jūsų ženklą, dalinkitės mintimis ir idėjomis su artimaisiais ir draugais.

Vėžys

Intensyvių darbų savaitė. Jos dienomis gali atrodyti, kad laikas susispaudė, kaip spyruoklė. Tiek daug šią savaitę norėsite suspėti nuveikti.

Savaitės pradžioje jūsų ženklu keliaujant Juodajam Mėnuliui, svarbu bus, savęs per daug nespaudžiant, objektyviai vertinti situacijas.

Konkretiems greitiems veiksmams jums ypač palankus, Mėnuliui viešint Žuvų ženkle, savaitės vidurys. O ketvirtadienis tiktų aktyviai fizinei veiklai, sportui, darbo vietos ar namų pertvarkai.

Penktadienį sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, galima nuotaikų kaita. Šią dieną bendravimui rinkitės jus mylinčių ir suprantančių žmonių kompaniją.

O šeštadienio vakarą prasidėjęs dalinis Saulės užtemimas primins būtinybę įveikti abejones ir nerimo mintis. Tai vidinės švaros laikas, kai šaunu būtų atsisakyti ne tik nebereikalingų daiktų, bet ir tų minčių, kurios jus stabdo. Sekmadienį, praėjus Saulės užtemimui, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, daugiau laiko skirkite saviraiškai, kūrybai, turiningoms ir smagioms šeimos laisvalaikio pramogoms.

Liūtas

Vidinės revizijos savaitė. Jos dienomis norėsite, kaip į tvarkingas lentynėles, sudėlioti kilusias idėjas, tolesnius planus.

Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje kai kurie galite netikėtai atrasti save naujoje įdomioje veikloje. Tai metas įsiklausyti į save, išgirsti, ko iš tikrųjų trokšta jūsų širdis.

Ketvirtadienis – pats metas įgyvendinti kilusias idėjas bei sumanymus. Tiesa, tam gali tekti kai kada įveikti aplinkos kitokį požiūrį, – charizmatiškiems Liūtams tai pavyks.

Penktadienį, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, geriau laiką skirti įprastiniams darbams. O šeštadienį, paskutinę balandžio dieną, prasidėjus daliniam Saulės užtemimui, atsirinkite žinias. Tai metas ir namų pertvarkai, atsisakant to, kas jau nebereikalinga. Galbūt pats metas kai kuriems daiktams surasti naujus namus, atiduodant juos tiems, kas nepritekliuje ir jų jiems labai reikia.

Sekmadienį, po Saulės užtemimo, būsite linkę į gyvenimą pažvelgti nauju žvilgsniu. Į Dvynių ženklą įžengęs Merkurijus stiprins norą pakeliauti, pabendrauti su seniai matytais bičiuliais.

Mergelė

Stipri, energinga savaitė. Saulei, Uranui ir Merkurijui keliaujant Jaučio ženklu, tai metas, kai galimos geros permainos ieškantiems darbų ar kuriantiems nuosavą veiklą.

Tad jau savaitės pradžioje atkreipkite dėmesį į kylančias naujas idėjas.

Savaitės viduryje, Mėnuliui viešint jums opoziciniame ženkle, svarbu bus net ir tebevykstant kaimynystėje karui, rinktis pozityvias, šviesias mintis, skirti daugiau laiko saviraiškai bei kūrybai.

Ketvirtadienis jums – aktyviems fiziniams veiksmams. Tai palankus metas remonto-statybų darbų pabaigimui, aplinkos tvarkymo darbams.

Penktadienį, sudėtingesnę Mėnulio ciklo 29-ą dieną, naujų projektų geriau dar nepradėti.

O šeštadienio vakare prasidėjęs dalinis Saulės užtemimas ragins branginti tai, kas tikra, kas turi gyvenime išliekamąją vertę.

Sekmadienį, pasibaigus Saulės užtemimui, atsikvėpkite nuo įtampos, sunkesnių minčių. Tai metas, kai reikėtų savo dieną pripildyti gyvenimo džiaugsmu bei naujomis viltimis.

Svarstyklės

Savaitė, kai bendraudami sieksite sutarimo. Jos dienomis norėsis kad ir vilkas būtų sotus ir avis sveika.

Vis tik, labiau seksis, jei subūrę bendraminčių komandą, ryžtingiau išsakysite savo požiūrį.

Tam palankios būtų jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje gausės įpareigojimų, o ir namuose, savo aplinkoje rasite, kur reikėtų nukreipti savo energiją.

Ketvirtadienį pabaiginėkite anksčiau pradėtuosius darbus bei projektus, kai ko dar lauks atidėti iki galo neišspręsti namų buitiniai reikalai.

O penktadienį, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, jūsų ir aplinkinių požiūris į situaciją gali kisti. Tad šią dieną svarbių susitikimų geriau neplanuoti.

Šeštadienį, dalinio Saulės užtemimo dieną, galite būti jautresni nei įprastai. Šią dieną svarbu būtų nepradėti jokio negatyvaus ciklo, tad bendraudami rinkitės švelnius žodžius. O sekmadienį Mėnulio jaunaties ritmų įtakoje ir Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, pasijausti galite draugų rate kaip ant bangos. Tad šią dieną skirkite maloniam,džiugiam bendravimui.

Skorpionas

Savaitė, galinti priminti amerikietiškus kalnelius. Jos dienomis gyvenimas gali pateikti jums nemažai iššūkių.

Ir tai gali būti jau savaitės pradžioje.

Savaitės viduryje, Mėnuliui viešint Žuvų ženkle, stiprės vidinės įžvalgos. Tad daugelį tinkamų sprendimų šiuo metu galėsite rasti įsiklausydami, ką jums patars jūsų intuicija.

Ketvirtadienis jums tiktų svarbiems sprendimams bei pasirinkimams. Tad ryžtingai imkitės jau pribrendusių pokyčių.

O penktadienį, 29-ąją Mėnulio dieną, susilaikykite nuo kritikos, o ir namuose pasirūpinkite geru emociniu klimatu, harmonija.

Šeštadienį, paskutinę balandžio dieną prasidėjęs dalinis Saulės užtemimas ragins kiek palėtinti tempą, darbus dažniau derinti su poilsiu. O sekmadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, galite pasijusti kaip naujai atgimę. Tad nukreipkite šią galingą energiją kūrybai, tame skaičiuje ir namuose harmoningų santykių kūrimui bei stiprinimui.

Šaulys

Savaitė galinti priminti testą arba egzaminą. Jos kai kurios dienos gali surengti netgi jūsų kantrybės patikrinimą. Savaitės pradžia pasižymės permainingumu, kaip rifai jūroje per atoslūgį, išnyrančiais netikėtumais.

Savaitės viduryje palankesnė būtų kolektyvinė veikla. Tai metas, kai vienas lauke – ne karys. Tad burkite bendraminčių komandą, o rinkdamiesi sąjungininkus, ieškokite jų tarp jus suprantančių bei palaikančių.

Ketvirtadienis, Mėnuliui tebeviešint Avino ženkle, gali pasižymėti noru greitų rezultatų, nekantrumu, Šią dieną imkitės tų darbų, kuriuos galėtumėte atlikti tarsi vienu įkvėpimu, išsyk.

Penktadienį, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, į darbus išsiruoškite anksčiau, nei įprastai, neskubėkite kelyje.

Šeštadienį vakare prasidėsiantis dalinis Saulės užtemimas gali kai kam išryškinti tarpusavio santykių problemas. Tad bendraujant jūsų kantrybė šiomis dienomis ypač pravers. Jos prireikti gali ir sekmadienį sprendžiant šeimai aktualius buitinius ir laisvalaikio klausimus.

Ožiaragis

Greitų planų savaitė. Jos dienomis galėsite daugiau nuveikti jei ilgalaikius tikslus suskirstysite į mažesnius, kaip pyragą, ir imsitės jų vieno po kito.

Šiomis dienomis palankūs bus ne ilgamečiai, o trumpalaikiai planai bei projektai. Jų kūrimui bei pateikimui palankios jau pirmosios šios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, stiprės jūsų kūrybiniai sugebėjimai. O ketvirtadienį būkite greiti, ryžtingi. Tai laikas, kai trumpam gali prasiverti jūsų trokštamas langelis. Tad reaguokite tinkamai.

Penktadienį, sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje, svarbių sprendimų, tiek darbinių tiek ir asmeninių, geriau dar nepriiminėti.

O šeštadienį dėl dalinio Saulės užtemimo aštresnių astrologinių ritmų, būtinas atsargumas kelyje ir buityje. Sekmadienį prasidėjus jaunačiai, atkreipkite dėmesį į kylančias idėjas, naujus sumanymus. Pasidalinkite jais su artimaisiais. Galbūt atsirinksite tai, ką galėsite pritaikyti jau kitą savaitę.

Vandenis

Naujų krypčių savaitė. Jos dienomis gali kilti šaunių naujų idėjų bei sumanymų, kurių pasekoje galite atrasti naują veiklos kryptį.

Toks gali būti jau pirmadienis, Mėnuliui viešint jūsų ženkle.

Antradienį dažniau įsiklausykite į savo vidų. Sustiprėjusi intuicija gali jums pašnibždėti tinkamiausią sprendimą.

O savaitės viduryje kai kam atrodys, kad likimas pagaliau ima pilti vandenį ir ant jūsų malūno. Šiuo metu sektųsi vesti derybas, ieškoti bendro požiūrio bei sutarimo.

Ketvirtadienį imkitės pabaigti pradėtuosius projektus bei buitinius darbus.

O penktadienį, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, kilus ginčui, laiku patylėjimas gali būti auksu.

Šeštadienį, dalinio Saulės užtemimo dieną, galite būti linkę sutirštinti spalvas. Tad išvadų šią dieną geriau dar nedaryti. Šią ir sekmadienio dienomis, dėl sudėtingesnių astrologinių ritmų, daugiau laiko skirkite savo kūrybiniam poilsiui.

Žuvys

Gilių Įžvalgų savaitė. Jos dienomis būsite linkę labiau gilintis į savo mintis, atjausti kitus, linkę padėti.

Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Savaitės vidurys, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, romantiškas laikas. Stiprės emocijos ir jausmai, būsite linkę labiau pasirūpinti mylimu žmogumi. Šis metas tinkamas vidinių galių, gabumų ir talentų atskleidimui.

Ketvirtadienį svarbu būtų, kad ir lėčiau, bet užtikrintai judėti į priekį. Ši diena palanki dokumentų peržiūrai, papildomų finansinių šaltinių paieškoms. Juolab, kad Venerai viešint jūsų ženkle, pinigai bus linkę mistiškai ištekėti, tad naujų finansinių galimybių suradimas būtų labai savalaikis.

Penktadienį, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, svarbu būtų nemesti kelio dėl takelio.

O šeštadienį prasidėjus Saulės užtemimui, įveikite nerimo mintis, rinkitės šviesias viltis, veiklas, gausinančias jūsų gyvenimo džiaugsmą.

Sekmadienį, prasidėjus jaunačiai, kurkite namuose jaukią kūrybinę atmosferą, pripildykite šią dieną šviesių įspūdžių, malonaus bendravimo, laimės akimirkų.