Astrologai pasakoja apie Zodiako ženklus, kurie mėgsta aktorinius žaidimus ir dėl savo tikslų gali apgauti ir išduoti. To tikrai nepasakyti apie visus po tuo Zodiako ženklu gimusius žmones; svarbu ir aplinka, auklėjimas, daug kitokių veiksnių, kurie formuoja kiekvieno iš mūsų asmenybę.

Kita vertus, yra ypatumų, kurie būdingi tik tam tikriems Zodiako ženklams:

Dvyniai

Pirmas oro stichijos ženklas, kurį valdo apsukrus Merkurijus. Dvyniai pakankama paviršutiniški, lengvabūdžiai, jiems nebūdinga sąžinės graužatis. Būtent todėl, kad ryškūs šio Zodiako ženklo atstovai negeba giliai, emocionaliai prie ko nors prisirišti, labai lengvai gali palikti jus ir patraukti ieškoti naujų nuotykių. Jiems svarbu judėjimas, naujos aplinkybės, jie ilgai neišsėdi vienoje vietoje, jiems reikia ryškių emocijų ir peno protui.

Dvyniai bendringi, komunikabilūs, todėl lengvai gali išplepėti paslaptį, nepiktai apkalbėti žmogų už nugaros. Tačiau jie nesieks kokių nors tikslų, nenorės keršyti – tiesiog užsikalbės, įsitrauks į aptarimą ir ką nors netyčia išplepės. Vyrai Dvyniai gali papasakoti įdomių įstorijų, daug prižadėti, o kai praras susidomėjimą, nukreips dėmesį kitur.

Svarstyklės

Svarstyklės – irgi oro stichijos ženklas, su jomis reikia būti atidiems. Po šiuo ženklu gimę žmonės žavūs, mieli, mandagūs, išmano etiketą, moka pademonstruoti puikias manieras. Iš šono jie atrodo geraširdžiai, malonūs, tačiau turi skeletų spintoje.

Pirmas aspektas. Svarstyklės – partnerystės, bendradarbiavimo ženklas, joms svarbu harmoningi, malonūs santykiai, gali kažkiek net priklausyti nuo savo partnerio. Bet jos gali būti santykiuose ir be stipraus emocinio prisirišimo, jeigu joms ramu, komfortiška, skanu ir patogu; aplinkiniams sudarys idealios poros įspūdį ir visiškai nesvarbu, kad nėra gilių jausmų. Todėl vos pasibaigs komfortas, patogumas, Svarstyklės gali greitai dingti iš jūsų gyvenimo.

Antras aspektas. Dažnai šio Zodiako ženklo atstovai bando visiems įtikti, būti geri visiems. Jiems labai svarbi aplinkinių nuomonė. Deja, ant dviejų kėdžių nepasėdėsi, čia Svarstyklės gali pereiti į stipresniojo pusę ir atskleisti silpnesniojo paslaptis. Iš nori su visais draugiškai gyventi jos gali kiekvienam išduoti svetimų paslapčių.

Mergelė

Šio Zodiako ženklo atstovai labai praktiški, konkretūs ir pragmatiški. Jie negaiš laiko, neturėdami konkretaus tikslo ar naudos. Bet koks jų veiksmas turi stiprų stimulą ir pageidaujamo rezultato laukimo. Darbe, kur reikia didžiulės koncentracijos, darbštumo, jiems nėra lygių. Kaip jau supratote, Mergelės praktiškai visur ieško naudos, tai pasakytina ir apie partnerius, draugus.

Jeigu žmogus Mergelei yra naudingas, teikia naujų žinių, ramina, padeda didinti pajamas, jinai bus šalia, nepaisant nieko. Bet vos dėl kokios nors priežasties nebegaus naudos, Mergelė staigiai dings. Kol būsite kažkuo naudingi, Mergelė jus vertins, gerbs, bet vos prarasite autoritetą ar pan., pamirškite apie šį žmogų.

Žuvys

Trečias vandens stichijos ženklas. Ryškūs žuvų ženklo žmonės labai svajingi, jie skraido padebesiais, stato oro pilis, greitai įsižeidžia. Žuvys greičiausiai pasiduoda svetimai įtakai ar priklausomybėms. Jų pasaulėžiūra savotiška, be to, greitai keičiasi. Tokiais žmonėmis sunku pasikliauti, čia kalba viena, rytoj jų požiūris pasikeitė, jie galvoja kitaip.

Žuvys romantikės, greitai įsimyli, tai kūrybingi žmonės. Na o kūrybingi, meniški žmonės neretai nepasižymi pastovumu ir ištikimybe. Tokį žmogų gali suprasti tik panašus į jį partneris, visiems kitiems jis taip ir liks mįslė.

Vandenis

Dar vienas oro stichijos ženklas. Labai mėgstantis laisvą ir labai draugiškas. Tik ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šie žmonės traukia prie savęs tarsi magnetas, jie pasižymi didžiule charizma, unikalumu, netgi yra keistoki ir tuo traukia dėmesį. Būdamas su jais tarsi skrendi kosminiu lėktuvu, jiems nuolat šauna į galvą neįprastų idėjų, kartais nežinai, ko iš jų laukti rytoj, su jais linksma ir įdomu. Bet vos pasikėsinate į jų laisvę, pabandote nubrėžti savo ribas, – jūs prarasite tą žmogų. Jeigu jis pajus, kad mėginate jį kontroliuoti ir norite iš jo kažko konkretaus ateityje, išeis neatsisveikinęs.

Jis lengvai gali įeiti į jūsų gyvenimą, bet lygiai taip lengvai dings. Jūs prikursite ateities planų, laikysite jį savo ištikimu draugu, bendražygiu, partneriu, o kažkurią akimirką jo nebeliks, telefonas bus išjungtas, žinutės liks neperskaitytos.

Dar vienas svarbus dalykas – ryškūs šio Zodiako ženklo atstovai nepasižymi ištikimybe, jie – ne iš tų, kurie myli vieną kartą. Jų meilė tokia daugiabriaunė, kad ji iš principo negali priklausyti kam nors vienam. Jie nepasižymi empatija, užuojauta, iš principo nesugeba išgyventi gilių jausmų, jie labai paviršutiniški, susikoncentravę veikiau į išorinį pasaulį nei į vidinį. Neįmanoma pažadinti jų sąžinės. Todėl su jais visada patartina palaikyti atstumą, nereikalauti iš jų ištikimybės. Jie gali susitelkti į meilę vienam žmogui, bet tik tokiu atveju jei patys to nori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją