Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Šiandien gali būti darbinga diena, kai vis netikėtai atsiras įdomių detalių, kurias norėsite pagerinti ir tai jums pavyks sėkmingai. Norėsis visko daug, tarsi aprėpti tiek savo emocijomis viską, tiek realiais darbais. Bus didelis „apetitas“ viskam. Viduje jausite poreikį pagelbėti visuomenei kritikos, sistemizavimo pagalba. Jei pavyks daryti daug, išmintingai ir pagelbėti - galite sulaukti malonios staigmenos. Tuomet gebėsite jaustis unikaliu karaliumi, ar karaliene.

Numerologinės įžvalgos

Intensyvi jausmų ir kūrybos išraiška. Gali būti lengva sukurti idėjų, skleisis kūrybiškumas, bus paprasta atskleisti ne tik savo mintis, bet ir jausmus. Sunkiau gali sektis atsikratyti baimių, pesimizmo, pagundų.

Psichologinės įžvalgos

Vienoje pusėje įsivaizduokite logiką, smulkmeniškumą. Kitoje priešingoje pusėje įsivaizduokite meną, kūrybiškumą, dvasingumą. Tai priešingos energijos. Žiūrėkite į kiekvieną iš jų taip, kaip matote. Pamėginkite atrasti būdų, kaip galėtumėte tai apjungti? Kokius bendrumus matote?

Samantha Zachh