Astrologų patarimai apie mitybos ypatumus visiems Zodiako ženklams:

Avinas

Avinams būtinas fizinis krūvis – ne tiek svarmenų kilnojimas, kiek aktyvumas, kad iškrautų susikaupusią įtampą. Net tiems Avinams, kurie nejaučia įtampos, susikaupusios agresijos, užsiėmimai sporto klube ar šaudymas iš lanko padės atgauti pusiausvyrą. Jei labai nesinori sportuoti, galima dainuoti (tik garsiai, iš visų jėgų) ar pašūkauti pagal energingą muziką.

Jautis

Jums patartina užsiimti mėgstama veikla, kuri neštų pajamas – materialią naudą. Skirdami energiją praturtėjimui, Jaučiai bus aktyvūs. O praturtėjus galima ir apsipirkti; Jaučiai – tie laimingieji, kuriems vietoje sporto rekomenduojama vaikščioti po parduotuves. Vaikščiokite tol, kol dienos gale krisite iš nuovargio ir su malonumu prisiminsite nueitus kilometrus ir daugybę pasimatuotų daiktų.

Dvyniai

Dvyniai jaučia tonusą, kai išvyksta į neilgas keliones. Jiems geriausias sportas – savaitgalis kokiame nors mieste, iškyla gamtoje, pasivažinėjimas dviračiu. Be to, Dvyniams būtina daug bendrauti, perduoti informaciją iš vienų žmonių kitiems – tai puikiai juos tonizuoja.

Vėžys

Apsipirkimas, paskalos – kokių dar yra įdomių būdų mankštintis? Įdomu tai, kai Vėžiai išlieka liekni, kai nerimauja. Jie neslopina streso maistu, atvirkščiai – netenka apetito. Todėl ramus gyvenimas įprastu ritmu – ne Vėžiams. Jiems reikia mažiau patogumų, daugiau reikalų, netgi rūpesčių. Tarkime, norisi duonos – nebėkite į parduotuvę, išsikepkite patys.

Liūtas

Liūtai puikiai jaučiasi, kai gali pasirodyti viešumoje su perspektyva sulaukti aplodismentų. Jaudulys prieš publiką sudegina nemažai kalorijų. Kiti svorį stabilizuojantys dalykai – komandiniai žaidimai, įdomios kelionės. Liūtams svarbu nuolat būti matomiems.

Mergelė

Mergelėms būtinas detalus sportavimo planas. Kad ir kaip jos būtų užsiėmusios darbo ar šeimos reikalais, reikia išmokti atsitraukti ir skirti laiko fiziniam krūviui. Mergelėms sunku perdėlioti įprastą grafiką, tačiau būtent jums nėra jokio įdomaus recepto – teks eiti į sporto salę.

Svarstyklės

Jums būtina bendrauti su žmonėmis, keistis idėjomis. Domėjimasis ir atvirumas kitų žmonių nuomone, poreikiais ir pastangos nesileisti išnaudojamam – toks intensyvus ir kiek prieštaringas emocinis aktyvumas padės Svarstyklėms harmoningai gyventi, tinkamai naudoti energiją ir nesustorėti.

Skorpionas

Skorpionams reikia didelių krūvių – tiek fizinių, tiek emocinių. Nuo taikaus gyvenimo, komfortiškos namų aplinkos jiems arba kaupiasi įtampa ir tada jie išsilieja ant artimųjų, arba didėja kūno svoris. Skorpionams astrologai turi neįprastą patarimą – ginčytis. Raskite tinkamą oponentą ir duokite valią gražbyliavimui.

Šaulys

Šauliams tonusą palaiko tobulėjimas ir iššūkiai. Atsistojus su pranešimu prieš nedraugišką auditoriją, išprovokavus nepalankius komentarus, sutirps mažiausiai pora kilogramų. Svarbu nuolat didinti krūvį, tik tada vyks tinkamas pasikeitimas energija sociume.

Ožiaragis

Ožiaragiams, kaip ir Mergelėms, reikalingas konkretus sportinių užsiėmimų planas, kurio jie laikytųsi, net jei įvyktų žemės drebėjimas. Keistis energija su išoriniu pasauliu Ožiaragiams padėtų bet kokios socialinės užduotys; nesvarbu, kokio masto, svarbiausia, kad jos atrodytų svarbios pačiam žmogui.

Vandenis

Vandeniui tinkamiausias būdas palaikyti formą – batutas, parašiutai ir pan. Jums tinka ir greitis – motociklai, bent jau dviračiai. Eikite į koncertus, dainuokite karaokę, kad maksimaliai atsikratytumėte įtampos ir atsipalaiduotumėte. Jums tiktų dalyvauti kokiame nors grandioziniame projekte – juk Vandeniai nepasiduoda, įsitraukia ir net pamiršta valgį.

Žuvys

Žuvys, kaip ir Vėžiai, priklauso nuo emocijų. Nuo negatyvių emocijų joms gali padidėti svoris. Susitelkit į pozityvias emocijas – mokykitės šokti su profesionaliu treneriu, kuris išmokytų jausti muziką ir maksimaliai ištobulinti techniką. Žuvims reikia kūrybinės veiklos, kelionių – kuo tolimesnių tuo geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją