Astrologai pateikia svarbiausias šių metų datas ir tikėtinus įvykius:

Sausio 14 – retrogradinis Merkurijus skatins skirti dėmesį karjeros ir finansų klausimams.

Vasario 3 – laukia svarbus įvykis, kuris padės pasiekti ilgai trokšto statuso.

Kovo 22 – jaunatis Žuvyse kartu su Jupiteriu, Neptūnu ir Saule. Įvykis, susijęs su sena svajone, kelione ar naujais santykiais.

Balandžio 9 – Jupiterio ir Neptūno susijungimas Žuvyse pirmą kartą po 166 metų. Finansinių svajonių išsipildymas.

Balandžio 30 – užtemimas Jautyje. Statuso, socialinės padėties pasikeitimas arba naujas etapas, rūpinantis sveikata, išvaizda.

Gegužės 1 – Juodasis Mėnulis įeis į Vėžį. Gali išryškėti kokios nors problemos, atsirasti stiprių norų, susijusių su naujo būsto pirkimu.

Gegužės 11 – Jupiteris po 12 metų įeina į Aviną. Gerėja Avino, Liūto ir Šaulio ženklų atstovų gyvenimai.

Gegužės 16 – užtemimas Skorpione. Globali transformacija, kai dėl patirties ar galutinio sprendimo pradėsite naują gyvenimą.

Liepos 19 – Urano ir ateities karminio mazgo susijungimas. Netikėta situacija, kuri stumtelės jus į priekį. Tai gali būti susiję su pajamomis, saviverte, ištekliais, interneto bendruomenėmis ir naujomis žmonių grupėmis aplink jus.

Rugpjūčio 1 – karminis Marso, Urano ir ateities mazgo susijungimas Jautyje su trigubu Mėnuliu Mergelėje. Svarbus įvykis, susijęs su darbu, pinigais ar sveikata.

Rugpjūčio 21 – Marsas įeina į Dvynius, ten bus iki 2023 m. pabaigos. Per šį laikotarpį jis stipriai veiks Dvynius, Šaulius, žuvis ir Mergelės – teks įdėti daug pastangų, siekiant tikslų santykių, dirbant su dokumentais, sutartimis, taip pat kelionėse. Vandeniai ir Svarstyklės pasieks tikslų, palaikomi vyro.

Rugsėjo 10 – retrogradinis Merkurijus Svarstyklėse, paskui – Mergelėje. Santykių kolektyve ir šeimoje peržvelgimas.

Spalio 25 – užtemimas Skorpione, esant opozicijai su Uranu. Netikėtos permainos vers išsižadėti praeities nuoskaudų, baimių, kompleksų. Galimas rimtas finansinis sprendimas, investavimas.

Lapkričio 8 – užtemimas jautyje. Staigus šuolis socialiniais laiptais aukštyn arba atlyginimo padidėjimas.

Gruodžio 8 – pilnatis Dvyniuose, ji atneš pergalę, susijusią su dokumentais, diplomais, sertifikatais ir žiniomis. Tikėtini pagerėję santykiai su giminaičiu ir automobilio pirkimas.

Gruodžio 21 – Jupiteris susijungia su Cheironu Avine. Moterų bendruomenės pagalba, siekiant tikslų arba pradedant naują projektą. Teisme tikėtina pergalė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)