Kurdami Naujųjų sutikimo planus, ateities svajones ir viltis sustiprinkite nuotaiką sukuriančiais, sėkmę pritraukti į jūsų namus padėsiančiais ritualais.

1. Pamerkite į vandens sklidiną vazą pušies šakelę – tai simbolizuos gyvybę palaikančią vandens stichiją ir sveikatą.

2. Uždėkite ant stalo metalo žvakidėse geltonos, raudonos arba oranžinės spalvos žvakes – kad šviesa nušviestų jūsų aplinką, mintis ir kelius į jūsų sėkmę.

3. Pasidėkite stalo viduryje vazą į kurią sudėtumėte turimus mineralus. Ypač tiktų vandens stichiją būsimais metais simbolizuojantys mineralai: agatas, krištolas, akvamarinas, labradoritas, žydras topazas, žadeitas ir ugniai būsimiems metams atstovaujantys gintaras, karneolis, sardolikas, tigro akis, geltonasis topazas, granatas ir citrinas. Tai teiks jums ir jūsų namams mineralų sukuriamą apsaugą.

4. Pagalvokite, ką norėtumėte šiuose metuose palikti, nepasiimdami į sekančius. Užrašykite tai ir sudeginkite židinyje arba žvakės liepsnoje. Šis ritualas reikalingas ypač tiems, kurie nori pamiršti, paleisti praeitį, užgydyti širdies žaizdas: Ugnies stichijoje sudegus, liks tik pelenai, juodi angliukai ir galėsite be praeities sunkumų pasitikti Naujuosius.

5. Kad šiais metais sektųsi derinti skirtingus požiūrius, dengdami vaišių stalą, derinkite kontrastingas medžiagas, vandens ir ugnies stichijas atspindinčias spalvas. Ypač tiktų vandens žalia, tamsiai mėlyna, juoda, ugnies: oranžinė, geltona ir raudona spalvos, kurios sudarytų tarpusavyje vandens ir ugnies dermę,

6. Pagalvokite ir įvardinkite sau tai, ko trokštate labiausiai, kam teiksite šiais metais pirmenybę. Pagal tai rinkitės aprangos vyraujančias o taip pat ir papildomas spalvas, papuošalus ir akcentus.

Trokštantiems:

  • Stiprios sveikatos – tiks vandens stichiją simbolizuojančios žalia, mėlyna, sidabro papuošalai. mineralai: agatas, akvamarinas, krištolas, citrinas.
  • Meilės – pirmenybę teikite ugnies stichijos raudonai, geltonai, oranžinei, primenančiai tigro kailio dryžius, aukso, vario papuošalai, mineralai granatas, sardolikas, gintaras, geltonas topazas, rubinas.
  • Laimės, santarvės – mėlyna, rausva, sidabro papuošalai, mineralai: karneolis, rožinis kvarcas, sadolitas, lazuritas, safyras.
  • Karjeros – tamsiai mėlyna, balto aukso, sidabro papuošalai, mineralai: safyras, kianitas, malachitas, labradoritas.
  • Atsisveikinti su praeitimi, kad gimtų kai kas visai nauja – juoda– balta, sidabro, balto aukso papuošalai, mineralai: perlas, obsidianas, hematitas, baltas agatas.
  • Turto – turkio, aukso ir sidabro papuošalai ir spalvos, mineralai turkis, smaragdas, deimantas.
  • Norintiems vietos pakeitimo, kelionių ir gyvenimo džiaugsmo – melsva, žydra, koralo, žalia, sidabro papuošalai, mineralai: žydras topazas, žadeitas, turmalinas.

7. Dalinkitės gražiais palinkėjimais, gero linkinčia energija sustiprinkite jų išsipildymą: užrašykite ant kortelių tiek, kiek bus kartu sutinkančių Naujuosius, gražius palinkėjimus, įdėkite juos į baltos, raudonos, ar aukso spalvos vokus ir mušant dvyliktą duokite juos kiekvienam iš bendros vokų puokštės išsitraukti. Tai, ką jūsų svečiai išsitrauks – te išsipildo!

Džiugaus jums Naujųjų sutikimo ir žvaigždžių palankumo 2022-taisiais!