Astrologinės įžvalgos

Kūčių vakaras žada būti emociškai sausesnis, tačiau puikiai suorganizuotas. Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Šventinę vakarienę norėsis gaminti sveikesnę, gerai suplanuotą, aplinką sukurti itin tvarkingą, švarią. Iš visos dienos ir savęs reikalausite daug – viską padaryti tobulai. Ar tai pavyks? Jei praleisite menkas smulkmenas – tuomet taip. Jei bandysite daryti per daug sistemingai pagal turimą pasaulėžiūrą, religines tradicijas – galite likti nepatenkintas. Galimai didesnį pasitenkinimą atneš ne pats pasibuvimas su artimais, o puikiai išpildyta kiekviena vakaro detalė.

Numerologinės įžvalgos

Padedu mamai finansiškai. Šiandien puiki dienai padėti mamai ar kitoms moterims. Rūpintis savo energetika, užsiimti natūralia medicina. Daugiau pastangų reikės įnešti norint atgauti skolas, užsidirbti. Per daug neišlaidaukite, nebent pirkinys skirtas mamai.

Psichologinės įžvalgos

Išmokite džiaugtis kiekviena detale. Įsivaizduokite prie stalo savo artimus žmones, prisiminkite jų ydas, blogus įpročius, kurie jus erzina. Pasakykite sau: jis/ji tokia asmenybė ir tai puiku! Kiekvienas turime savo smulkmenų, kurios neprivalo patikti visiems. Svarbu, kad tas žmogus su savo ta savybe jaučiasi gerai. Padėkokite už tai.

Samantha Zachh