Astrologinės įžvalgos

Šiandien link vakaro emocijos vis aštrės ir darysis impulsyvesnės. Turėsite galimybę patirti labai staigias ir ryškias emocijas. Svarbu stengtis save valdyti, nors gali būti ir sunku. Daug pasitaikys tokių reakcijų, kurios net nebus susijusios su ta situacija. Galimai tai bus lindimas į paviršių užslėptų probleminių vietų. Pvz.: vaikas netyčia sudaužo puodelį, o jūs taip supykstate, pradedate rėkti ir prisipildote negatyviomis emocijos. Protas supranta, kad nėra ko pykti, tačiau vidus neklauso. Tarsi pyktis kyla iš giliausio sluoksnio ir tai ne dėl lėkštės, nors taip atrodo. Jūsų užduotis šiandien ir yra patyrinėti, tai dėl ko pykstate ant savęs iš tikrųjų? Kas viduje sukelia visą jumyse esantį impulsyvumą? Netinka veiklos, kur reikės kantrybės ir kruopštumo. Tai daugiau aktyvi, ryški diena, kai reikia sportuoti, judėti, kad lengviau išsivaikščiotų pykčio energija.

Numerologinės įžvalgos

Investicija į mamą. Šiandien gali būti padidėjusi intuicija, ypač sveikatos klausimais. Gerai gali sektis bendrauti su mama, moterimis. Sunkiau gali eitis finansų klausimai. Gera diena padėti finansiškai mamai, žmonai, dukrai. Nepalanku skolinti, ar negrąžinti skolos.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pajausti savo kūną. Dar giliau. Pajausti giliausius sluoksnius. Ieškokite pykčio energijos. Kur ji jumyse? Kiek ploto užima? Kokios spalvos ji? Tai simboliai identifikuoti, pvz.: raudona yra maksimalus impulsyvus pyktis; juoda – baimė. Kūno vieta parodo su kuo tai susiję, pvz.: krūtinėje – emocijos, nuoskaudos; pilvo sritis – buitiniai reikalai; galva – mąstymas. Tyrinėkite.

Samantha Zachh