Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros ir naudinga, ir gali viskas gerai pavykti. Gebėsite jausti vidinį vientisumo jausmą. Tarsi gerai pavyksta perteikti aplinkai save tokiu, koks esu iš tikrųjų. Tarsi gauni tai, ko man reikia. Viduje balansas ir pasitenkinimas. Puikiai pavyks viską daryti pagal planą, efektyviai. Diena rami, palanki, kai neturėtų kilti negatyvių emocijų. Puiki diena pakalbėti apie santykius, skirti dėmesio antrai pusei, gal pasimatymui ar bent staigmenai, šiltam pokalbiui. Gali gerai sektis tarptautinė komunikacija, pardavimai, konsultacijos.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos gauti žinių. Gali būti paprasta papulti ant sėkmės bangos, tarsi sekasi, gaunate daug jums reikiamų žinių. Daugiau pastangų reikės norint atsikratyti tingėjimo. Nereiktų tinginiauti taip, kad kiti už jus padaro jūsų darbus. Neužkraukite jų kitiems, perkelkite į kitą dieną.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite apie kitus žmones ir santykį į juos. Ar moku pasakyti NE? Kai to tikrai reikia MAN? O gal prisitaikau per daug? Kada daugiausiai kiti svarbiau už mane? Įvertinkite, ar tikrai yra nauda visada sakyti taip. Gerai pasverkite savo elgesį. Koks aš jaučiuosi, kai sakau taip? Kodėl man tai naudinga?

Astropsichologė Samantha Zachh