Astrologinės įžvalgos

Poreikiai bus siekti viską susidėlioti dienoje taip, kad būtų itin aišku, konkretu, tarsi viskas išrūšiuota pagal tam tikrus kriterijus. Jokio chaoso, jokio neapibrėžtumo. Mažas kūrybinis dienos potencialas, tai daugiau mąstymas naudojant logiką. Gali būti padidėjęs dėmesio kreipimas į detales ir visko darymas labai smulkmeniškai. Smulkmeniškumo ir detalumo norėsis visur, pritaikyti visose srityse. Tai šiek tiek sumažins gebėjimą mėgautis, nes tiesiog visur matysite trūkumus. Galimai būsite susidaręs savo lūkestį, idealizaciją ir tai šiek tiek suteiks nepasitenkinimo šia diena. Nors jausmingumo nebus šiandien daug, tačiau kiek bus įmanoma – turėsite to maksimaliai. Emocijos sausokos, tačiau tai nesuteiks blogos savijautos. Nesvarbu, kuo šiandien užsiimsite – gebėsite viską padaryti kruopščiai gerai.

Numerologinės įžvalgos

Santykiai ir laisvė. Šiandien gerai gali sektis eiti į kompromisus, bendrauti su partneriu, aiškintis santykių detales. Pakalbėkite apie laisvę ir dvasines vertybes. Sunkiau gali sektis bendrauti su tėčiu, vyrais, ar gauti iš jų pagalbos.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite laikrodžio mechanizmą. Mintyse matykite visas smulkias detales, ratukus, rodykles. Įsijauskite, kaip laikrodis tiksi. Kaip rodyklės eina. Kaip sukasi vidinis mechanizmas. Įsijauskite į tą sistemą. Pajauskite, kaip viskas tiksliai ir aiškiai sukonfigūruota. Ar jaučiate tobulą sistemą ir veiksmingumą? Jei pajautėte – užfiksuokite savo viduje, kaip jūsų įgūdį.

Astropsichologė Samantha Zachh