O dabar apžvelkime kiekvieną Zodiako ženklą ir jo sugebėjimus. Juk ir jums norisi daugiau sužinoti apie savo galimybes, ar ne?

Avinas

Šis Zodiako ženklas apdovanotas neregėta energija. Maža to, Avinai puikiai moka dalytis ja su savo artimaisiais. Ir šios įtakos dėka žmogus gali tapti aktyvesnis bei pajusti norą dirbti. Tai netgi gali nustebinti. Pabandykite: atidžiau pažvelkite į Aviną. Jis dirba nuo ryto iki vakaro, lyg turėtų nesenkančią bateriją. Visi, esantys šalia jo, stengiasi neatsilikti. Tačiau be teigiamos įkrovos, šis Zodiako ženklas gali dalytis ir neigiamais momentais. Tai, žinoma, gali sukelti itin netikėtų pasekmių.

Be to, Avinai yra puikūs telepatai. Jų gyvenime būna daugiausia sutapimų, kurių tiesiog neįmanoma paaiškinti. Avinai žino, kaip pamatyti gražius dalykus, o neįprasti aplinkybių sutapimai jiems yra gana įprastas dalykas.

Jautis

Didžiausia šio Zodiako ženklo stiprybė – pinigai ir sėkmė finansų srityje. Pakanka Jaučio ženklo moteriai pagalvoti, kaip prasimanyti daugiau pinigų, ir jai iš karto prieš akis iškyla virtinė galimybių, kaip pagerinti savo finansinę būklę. Jaučiams dažnai sekasi lažybose ir loterijose. Visi nešvarių rankų žmonės visuomet stengiasi prisirišti prie savęs Jautį, nes jis tikrai padės gauti tai, ko siekiama, ir gana lengvu būdu.

Jaučiai domisi ir daug žino apie vaistažoles. Pasitelkęs žoleles, šis Zodiako ženklas gali gydyti įvairias ligas. Be to, žolelės padeda sužinoti ateitį, o jei pasiseks, netgi gali apsaugoti nuo bėdų.

Dvyniai

Manoma, kad visi Dvyniai puikiai moka įtikinėti. Kažkuo įtikinti jie gali bet kurį žmogų. Jei jau Dvyniai kažko ėmėsi, nuo jų įtakos sunku likti savarankiška asmenybe. Jie puikiai moka kitiems parodyti, kas yra teisinga. Ir net jei anksčiau galvojote kitaip, pabendravę su šiuo Zodiako ženklu, jūs ir patys pradėsite tikėti jo „tiesa“. Jie taip pat puikiai geba manipuliuoti faktais ir gali viską pateikti taip, kad būtų naudinga jiems patiems.

Be to, vertėtų nepamiršti, kad jie turi magiškų galių. Jei Merkurijaus globojamas žmogus užsiims kerėjimu, viskas, ko jis paprašys, tikrai išsipildys.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovai gali būti puikūs aiškiaregiai. Jie puikiai jaučia žmones, todėl moka atsirinkti, kad šalia jų būtų tik geri ir pozityvūs asmenys, o tuos, kurie bando jiems pakenkti, siunčia tolyn. Jie puikiai moka išsisukti ir išvengti pavojų ir sąmoningai bendrauja tik su tais žmonėmis, su kuriais jaučiasi lengvai ir komfortiškai. Jei Mėnulio globojamas Vėžys nori tapti magu, jam bus gana paprasta. Jis jau turi savyje milžiniškų galių, kurias pakaks tiesiog išugdyti.

Po Vėžio ženklu gimę žmonės taip pat gali būti puikiais „pranašais“. Jie visada regi ateitį, tik kartais neatkreipia pakankamai dėmesio į savo sapnus. Pastarieji juos aplanko retai, o ryte būna sunku juos prisiminti. Tačiau tai galima nesunkiai ištaisyti, jei prabudęs Vėžys nedelsiant užsirašys tai, ką regėjo. Užrašytą sapną bus galima gana lengvai iššifruoti. Ši informacija padės susikurti palankią ateitį, o bėdas apeiti šonu.

Liūtas

Jie gimsta globojami Saulės ir dėl to jau turi galingą apsaugą. Jiems lengviau nei kitiems išvengti prakeiksmų ir panašių dalykų. Tuo pačiu Liūtai gali savo pačių galia apsaugoti savo artimuosius. Jei jie pradėtų vystyti savo sugebėjimus, tuomet bet kokį niekutį lengvai galėtų paversti labai stipriu amuletu. Savo galias jie geriausiai realizuoja su gintaru.

Be to, Liūtus visuomet lydi sėkmė. Štai kodėl jie nesunkiai gali rasti tai, ko kiti nepastebi daugelį metų. Jiems sekasi ir loterijose. Ir net iš kebliausių situacijų jie gali išeiti nenukentėję.

Mergelė

Šis Zodiako ženklas pasižymi analitiniu protu. Mergelės puikiai geba burti kortomis ir iš delno. Tačiau kad galėtų tai daryti, joms reikia lavinti savo sugebėjimus. Tai gali padėti joms išvysti savo ateitį ir tokiu būdu padėti kitiems. Be to, šis Zodiako ženklas yra apdovanotas supergalia pranašauti pagal žvaigždes ir skaičius. Tačiau po Merkurijaus planeta gimusios Mergelės ne visada gali apsisaugoti nuo nepalankios įtakos. Taigi joms geriausia visada su savimi nešiotis stiprų talismaną.

Be to, Mergelės gali tapti geromis alternatyvios medicinos gydytojomis. Jos gali pasitelkti gamtos jėgas žmonėms gelbėti, o jei šiek tiek pasimokytų, taptų puikiomis specialistėmis.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovai visada jaučia ryšį su gamta ir kitais žmonėmis. Matyt, kaip tik todėl jie puikiai sugeba, pasinaudodami iš gamtos gaunamu gėriu, ne tiktai patys išsigydyti, bet ir kitus išgydyti. Svarstyklės būtinai padės išsivaduoti nuo magnetinių audrų, atmosferinio spaudimo, jūros ligos ir net alergijos šalčiui. Svarstyklės moka atsikratyti juodosios magijos pagalba siunčiamo negatyvaus poveikio ir netgi susikurti tam tikrą barjerą, galintį apsaugoti nuo tokio poveikio ateityje. Užvis geriausia tokią apsaugą užtikrinančius veiksmus atlikti gamtoje, nes tada ypač padeda iš gamtos gaunama energija.

Negana to, Svarstyklės geba jausti brangiųjų metalų ir akmenų galią. Iš jų jos moka pagaminti specialių amuletų, teikiančių apsaugą ne tiktai jiems patiems, bet ir jų artimiesiems. Vis dėlto jeigu Svarstyklės pradės ignoruoti žmonių prašymus padėti, turimos galios gali išsekti.

Skorpionas

Skorpionams būdingi mažesni arba didesni ekstrasensoriniai sugebėjimai, todėl jiems gana lengvai pavyksta, kaip sakoma, permatyti kitus žmones kiaurai. Jie visada atpažįsta melą, todėl jų apkvailinti – jokių šansų. Skorpionai ne tik iš anksto žino tiesą, bet netgi geba nuspėti, apie ką bus kalbama. Pasitelkę turimus sugebėjimus Marso globotiniai nesunkiai sugeba net ir manipuliuoti žmonėmis.

Dar Skorpionas gali girdėti dvasių balsus ir užmegzti su jomis dialogą. Į juos gana dažnai kreipiasi žmonės, nesugebantys savarankiškai išspręsti iškilusių problemų. Skorpionų neveikia negatyvi energija – nuo jos apsaugo planeta globėja. Tarp Skorpionų nemažai visai neprastų magų, tiktai dažniausiai jie užsiima juodąja magija.

Šaulys

Šauliai – neprilygstami sapnų aiškintojai. Jie turi puikią intuiciją ir išsiskiria ypač gerais abstraktaus mąstymo gebėjimais. Šios savybės padeda Šauliams pastebėti, kas slegia aplinkinius, ir tinkamai jiems padėti. Negana to, Šauliams gana neprastai einasi astrologijos mokslas: jie geba sudaryti tikslias prognozes tiek sau, tiek kitiems.

Šaulių vaizduotė veikia tiesiog nepriekaištingai, todėl jie gali taip suplanuoti ateitį, kad įvykiai pakryptų jiems palankia linkme. Dėl šios priežasties Jupiterio globojami žmonės kone visada gauna tai, ko trokšta.

Ožiaragis

Ožiaragiai gamtą jaučia kur kas geriau negu visų kitų Zodiako ženklų atstovai. Net ir tuo atveju, kada, kitaip negu Svarstyklės, Ožiaragiai tiksliai nežino, kaip išnaudoti gamtą siekiant savų tikslų, būtinąją dozę energijos jie vis tiek pasiima. Dar iš gamtos Ožiaragiai pasisemia išminties, ypač padedančios priimant sudėtingus sprendimus. Dėl glaudaus ryšio su gamta Ožiaragiai yra atsparūs energinių vampyrų ir negatyvios atmosferos poveikiui. Būtina paminėti ir tai, kad Saturno globotiniai lengvai įsisavina senovinius mokslus (šamanizmą, vudu, druidų magiją).

Vis dėlto daug dažniau Ožiaragiai įvalo juodąją, o ne baltąją magiją, o tada tampa ganėtinai pavojingi, todėl nuo jų geriau laikytis atokiau.

Vandenis

Vandeniai gali įtikinti ką nori ir kuo nori. Jų tikslas – paversti pasaulį geresne vieta gyventi. Judėdami šio tikslo link, Vandeniai yra pasiryžę padaryti kone bet ką. Bendraudami su šio Zodiako ženklo atstovais žmonės paprastai pasisemia teigiamos energijos ir galių, padedančių padaryti tai, apie ką buvo ilgai svajota. Kokios nors magijos tam tikrai neprireikia, kadangi pajusti didesnį pasitikėjimą savimi labai padeda iš vidaus kylantis potencialas.

Vis dėlto nevalia pamiršti, kad Vandeniai gali būti tikri energiniai vampyrai, todėl su jais pabendravę galite pasiusti pernelyg išsunkti, neturintys jėgų net ir patiems paprasčiausiems veiksmams.

Žuvys

Žuvys puikiai permato žmones, jaučia jų nusiteikimą, ir taip yra dėl neprilygstamos intuicijos. Žuvys pajunta žmonių transliuojamą energiją ir stengiasi laikytis per atstumą nuo tokių, kurie galėtų jiems pakenkti. Tuos, iš kurių gali gauti naudos, – atvirkščiai – stengiasi nepaleisti iš savos orbitos.

Žuvų ženklo atstovai gali nujausti artėjant palankius arba nepalankius įvykius, o kadangi jaučia artėjančias problemas, gali iš anksto pasirūpinti derama apsauga.

Žuvims gana lengvai duodasi okultizmas, tačiau labiausiai traukia – juodoji magija, apdovanojanti neįtikėtinomis galiomis.

Bendraujant su Žuvimis nevalia pamiršti apie ypatingą jų jautrumą, pažeidžiamumą ir polinkį greitai įsižeisti. Konfliktuoti su Žuvimis tikrai nepatartina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)