113
Kitas

Avinas

Kai kada tai gali patikrinti jūsų ištvermę, nes gali atrodyti, jog į priekį judate lyg eidami per lūžinėjantį po kojomis ledą.

Emociškai sudėtingesnės gruodžio 3–4 dienos, keičiantis Mėnulio fazei ir pilno Saulės užtemimo metu. Šiuo laiku būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje, svarbių sprendimų geriau nepriiminėti. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis stiprins būtinybę atsirinkti teisingas žinias, tolesnius tinkamiausius kelius, tikruosius bendraminčius, o kai kam – ir gyvenimo bendrakeleivius. Gruodžio 13-tą Merkurijui perėjus į Ožiaragio ženklą, pažadus duokite labai atsakingai. O nuo gruodžio 14-os dienos Marsui įžengus į Šaulio ženklą, lengviau sektųsi priiminėti kolektyvinius sprendimus.

Saulei pradėjus kelionę Ožiaragio ženklu, nuo gruodžio 22 –os dienos pasižymės susikaupimu, laukiant didžiųjų metų švenčių, vidinės ramybės paieškomis. Sulaukus Šv. Kalėdų. norėsis pajausti gilius meilės jausmus, rasti santarvę su savimi ir aplinka. Tarpušventis įdomus maloniais netikėtais susitikimais. O Jupiteriui sugrįžus į Žuvų ženklą, sutikdami Naujuosius, dalinkitės su namiškiais ir draugais naujomis viltimis, kartu kurkite ateities planus.

Džiugių ateities planų jums gruodį!

113
Kitas

Avinas