Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Iš esmės šiandien neturėtų būti negatyvių, dirglių ar erzinančių emocijų, nebent per daug jautriai į viską reaguosite. Stipri Skorpiono energija gali sukelti nemalonių replikų, aršesnių veiksmų. Mokėkite atskirti, kas yra susiję tik su jumis, o kas su kitais žmonėmis. Nesugerkite per daug negatyvumo iš aplinkos į save. Tuomet jausitės blogai. Šiandien gali būti palanki diena kurti, menui, mėgautis ezoterika, ieškoti viskame prasmės ir esmės.

Numerologinės įžvalgos

Psichologinė pagalba broliui/sesei. Šiandien lengvai gali pavykti bendrauti ir paguosti jaunesnius, padėti jiems patarimais. Stenkitės išklausyti. Sunkiau gali būti mokyti, dalinti patarimus, kad tikrai jus išklausytų, tačiau vis tiek darykite tai.

Psichologinės įžvalgos

Susikaupkite ir įsijauskite į save. Įsivaizduokite, jog aplink jus atsiranda švarus, gydantis vanduo. Vanduo pradeda plauti iš jūsų viską, kas nereikalinga, kas purvina, kas stabdo ir blokuoja jūsų harmoningos energijos tekėjimą. Matykite, kaip visa, kas juoda, pilka, sunkiai pasišalina.

Astropsichologė Samantha Zachh