Astrologinės įžvalgos

Iš vienos pusės šiandien galite sulaukti stabilumo ir rezultatų, bet tik jei seniau daug dirbote, buvote atsakingas, brandus. O jei ne – tuomet pradžioje gali vyrauti dirglumas. Ramybės. Nesinervinkite, mažiau kreipkite dėmesį į kitų žmonių blogą nuotaiką. Kitiems irgi šiandien galbūt nelengva. Emocijos gali vyrauti negatyvios, destrukcinės, agresyvios. Tiesiog šiandieninė energija norės atverti kiekvieno iš jūsų tamsiausias puses, o tiksliau prasivalyti. Iškelti į viešumą visas ydas, baimes, traumų pasekmes. Stebėkite save ir tai, kaip reaguojate, kaip jaučiatės. Tai padės geriau pažinti save. Paleiskite senas taisykles ir standartus. Nebijokite rodyti savęs tokiu, koks esate. Nebijokite pasakyti tai, ką galbūt seniai norėjote. Jei kažkas jūsų nesupras, atsiribos – gal taip ir reikėjo. Gal tai praėjęs etapas ir jums tai nereikalinga.

Numerologinės įžvalgos

Pagalba senoliams. Šiandien gali gerai sektis bendrauti su senoliais, vyresniais už jus žmonėmis. Ypač su moterimis. Taip pat gali kilti noras atsiriboti, pabūti su savimi ir nesijausti vienišam. Būti su savimi gera, jauku ir pilnavertiška. Padėkite savo mamai, jei to reikia.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save, galintį viską. Jūs stovite ant planetos Žemės ir viską stebite, kaip kas vyksta. Stebėkite. Ką matote? Kaip jaučiatės matydami viską iš taip aukštai? Ar mažos ir individualios problemos tokios jau reikšmingos? Pažiūrėkite iš taip aukštai į savo gyvenimą. Kokie pojūčiai?

Samantha Zachh