Manoma, kad kryžkelėje rasti daiktai gali prišaukti nesėkmę. Tačiau tikima, kad kai kurie radiniai gali atnešti sėkmę:

1. Pasaga

Metalinė pasaga nuo seno laikoma sėkmės, materialinės gerovės simboliu. Jei radote pasagą, pasiimkite ir pasikabinkite virš durų.

2. Šventas paveikslėlis

Rastas šventas paveikslėlis rodo, kad jus kažkas saugo. Jei nuoširdžiai tikėsite, kad jis neš jums sėkmę, ji tikrai jus lydės.

3. Laikrodis

Laikrodis (tiesa, tik veikiantis ar pataisomas) – naujo puslapio gyvenime simbolis, ką jums ir nori pasakyti likimas. Būtinai prisiminkite visus nebaigtus reikalus, netesėtus pažadus – laikas nelauks. Nenešiokite rasto laikrodžio. Galite pamėginti rasto jo šeimininką – sėkmė tikrai jūsų neaplenks, jei grąžinsite pamestą daiktą.

4. Raktas

Raktas nuo seno laikomas namus saugančiu daiktu. Kuo senesnis raktas, tuo stipresnė apsauga. Kai kas tiki, kad rastas raktas rodo laukiantį naujo būsto pirkimą ar persikėlimą į kitą gyvenamąją vietą.

Būsto įsigijimas

5. Saga

Saga – malonių naujienų, permainų simbolis. Kuo daugiau sagoje skylučių, tuo geriau. Sagą galima nešioti kaip talismaną nuo piktų žvilgsnių ir pan. Perverkite per sagą raudoną siūlą, užriškite mazgą ir nešiokitės su savimi.

6. Žiedas

Jaunai merginai rastas žiedas žada laimingą meilę, tačiau kategoriškai nerekomenduojamą pačiai nešioti rastą žiedą. Radinį pakelkite su nosine ar servetėle ir grąžinkite savininkui. Jei nenorite ieškoti savininko, paprasčiausiai praeikite pro šalį. Jei grąžinsite žiedą savininkui, tai gali atnešti sėkmę, meilę, o jei pasiimsite, galit perimti savininko nesėkmes.

7. Monetos

Net ir sena, sutrypta, išlenkta moneta – sėkmės ženklas. Nepaisant to, kad už ją jau nieko nesipirksite, ji atneš finansinę sėkmę.

8. Pirštinės

Toks radinys – malonus susitikimas. Kuo brangesnės, dailesnės pirštinės, tuo sėkmingesnė bus dalykinė pažintis. Jei poros neturintis žmogus rado priešingai lyčiai priklausančią pirštinę, tai ženklas apie laukiančius naujus santykius. Neimkite rastos pirštinės, padėkite matomoje vietoje ar pakabinkite kur aukščiau.

9. Penkialapiai alyvuogių žiedai

Pamenate, kaip vaikystėje ieškojote alyvų žiedelių su penkiais žiedlapiais? Tai – ne šiaip žaidimas, penkialapis žiedas iš tiesų neša sėkmę. Sugalvokite norą ir pasidėkite žiedą – vietoje talismano.

10. Boružėlė

Jei pamatėte boružėlę, jūsų laukia malonūs įvykiai, sėkmingi reikalai, permainos asmeniniame gyvenime ar netgi šeimos pagausėjimas. Atsargiai leiskit boružėlei pereiti jums per delną, tyliai sušnibždėkite norą ir paleiskite ją skristi. Jei iš karto nuskrenda toli, jūsų nors neabejotinai greitai išsipildys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją