Apie kokių Zodiako ženklų moteris kalbama?

Vandenis

Po Vandenio ženklu moterys gimsta tam, kad įgyvendintų savo ir kitų svajones. Jos įkvepia aplinkinius siekti, atrodytų, neįmanomų dalykų ir paversti juos realybe. Šios moterys pakyla aukštai ir iškelia dar bent kelis žmones. Tiesa, joms gyventi nėra lengva.

Liūtas

Liūto ženklo moteris – tikra karalienė, paskui jas eitų minios. Šios moterys ateina įkvėpti kitus imtis pokyčių, kuriems jie jau pasirengę. Astrologai netgi teigia – jei gimėte Liūtės šeimoje, vadinasi, šeima pareina į naują lygmenį.

Kolektyve Liūto ženklo moteris rodo, kad laikas pozityvioms permainoms. Liūtėms sunku užpelkėjusiame kolektyve ar šeimoje, kuri nieko nesiekia – tada jos neturi sąlygų įgyvendinti savo pašaukimą.

Skorpionas

Skorpiono ženklo moterys charizmatiškos, kerėtojos, be to, jos pasižymi išskirtine intuicija. Norite žinoti, kokia kryptimi jums judėti? Klauskite moters Skorpionės.

Šios moterys ne tik puikiai jaučia, bet netgi teigiamai gali veikti žmonių sveikatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)