113
Kitas

Avinas

Pirmosiomis šios savaitės dienomis minėdami Vėlines, su meile prisiminsite išėjusius, susimastysite apie būties trapumą. Labiau įvertinkite kiekvieną jums gyvenimo padovanotą naują dieną, kurią galite pripildyti kilusių sumanymų, šviesių minčių, gyvenimo džiaugsmo bei dėkingumo.

Savaitės viduryje pravers taikumas, gebėjimas sutarti. Juodajam Mėnuliui įžengus į griaunamąjį Dvynių ženklo laipsnį, labiau pasirūpinkite savo ir artimųjų gera savijauta bei sveikata.


Antroji savaitės pusė pasižymės stipriomis energijomis. Ketvirtadienį Saulė viešės karališkajame Skorpiono ženklo laipsnyje, – diena palanki materialaus pagrindo kūrimui ir stiprinimui. Kartu ši ir penktadienio diena – emociškai jautresnis metas. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis suteiks naujos energijos pribrendusioms jūsų permainoms.

Šeštadienį Merkurijui perėjus į Skorpiono ženklą, kuriuo jau keliauja Saulė ir Marsas, dar daugiau dėmesio vertėtų skirti savo ir artimųjų sveikatai, imuniteto stiprinimui. Venerai pradėjus kelionę Ožiaragio ženklu – sekmadienis šaunus norintiems kartu kurti šviesius ateities planus.

Gilių įžvalgų ir sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas