Astrologinės įžvalgos

Poreikiai bus siekti viską susidėlioti dienoje taip, kad būtų itin aišku, konkretu, tarsi viskas išrūšiuota pagal tam tikrus kriterijus. Jokio chaoso, jokio neapibrėžtumo. Mažas kūrybinis dienos potencialas, tai daugiau mąstymas naudojant logiką. Gali būti padidėjęs dėmesio kreipimas į detales ir visko darymas labai smulkmeniškai. Tiesiog logika veiks labai gerai. Galimai bus mažai emocijų, nes tiesiog protas jas užgoš. Šiandien gera diena rodyti savo intelektualumą, mąstyti, analizuoti. Tik nepersistenkite su idealizacijomis, nes jūsų galvoje gali būti toks tobula nušlifuotas variantas, kad vargu ar išvis įmanoma tokį realybėje sukurti. Galite būti per daug priekabus detalėms, o tai sukels sunkumų mėgautis ir būti mėgiamu aplinkoje. Nors turbūt jums šiandien ne šlovės reikės, o tvarkos!

Numerologinės įžvalgos

Mokykite, skleiskite žinias kaip investiciją. Puiki diena skatinti savo protą ir intelektą. Bendraukite su vidine jėga, drąsa. Nebijokite suklysti. Gali būti sunkiau su finansais, todėl geriau neskolint jų, tiesiog stengtis kitiems padėti užsidirbti, ne pulti suteikti finansinę paramą.

Psichologinės įžvalgos

Pirma mėnesio diena visada kalba apie tikslų nusistatymą, net jei tai lapkričio 1 diena. Jei pamąstytumėte, kokį tikslą labiausiai bijotumėte pasiekti? Gal būti prezidentu? Milijonieriumi? Mafijos vadovu? Koks tas pats jums baisiausias tikslas? Radot? Gerai. O dabar patyrinėkite, kodėl norite tapti tokiu, nes pasąmonė nori.

Samantha Zachh