Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Dvyniuose, o tai suteiks poreikio bendrauti, ieškoti įvairios informacijos apie ką galėtumėte pasikalbėti, patyrinėti. Tarsi maistas smegenims ir protui, ką čia panarpliojus, pamąsčius. Galimai bus poreikis šiek tiek atsiriboti, pabūti su savimi. Tarsi daryti viską savaip, kitaip nei visi kiti. Leiskite šiandien būti išskirtiniu. Puiki diena, kurioje galite gauti sau daug naudos, motyvacijos, net jei atrodys, jog lūkesčiai nėra išsipildę. Malonumą taip pat gali būti sunkiau pajausti, bet tai nebus pretekstas pasinerti į depresiją ar kitokias prastas emocijas. Protas bus linkęs viską analizuoti ir rasti tinkamus sprendimus. Per pojūčius šiek tiek norėsis labiau jausti motyvaciją, nagrinėti teorijas, o intelektas greitai suras praktinio idėjos pasireiškimo būdą. Diena gali būti palanki daugiau savęs demonstravimui.

Numerologinės įžvalgos

Mokymosi diena. Gali gerai sektis būti su vaikais arba semtis naujų žinių, mokytis. Daugiau pastangų reikės įnešti į sėkmės pagavimą. Būkite smalsūs ir aktyvūs.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save itin protingą, intelektualų, kuris geba diskutuoti įvairiomis temomis. Ar matote save tokį? Jei taip – įsijauskite į tokį savęs įvaizdį. Jei ne – koks žmogus intelekto prasme yra jūsų idealas? Pamatykite jį ir stebėkite, mokykitės ir bandykite elgtis panašiai.

Astropsichologė Samantha Zachh