Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Tiesiog norėsis mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais. Ir tai pavykti gali gana gerai. Tarsi gera aplinkos energija, suteikianti resursų viskam stabilizuotis, sutvirtėti. Labai minimaliai gali kilti pojūtis, jog turite šiandien ne tiek daug, kiek galite, tačiau tai bus harmoninga motyvacija jums, neleis užmigti ant patogios sofos. Gali būti geras ir malonus penktadienis tiek darbiniams, tiek laisvalaikio reikalams.

Numerologinės įžvalgos

Psichologiški naivi diena. Šiandien gali gerai sektis spręsti mažas problemas, iš kurių susideda didelė problema. Tačiau būtina žvelgti per psichologijos prizmę. Bandykite daugiau išklausyti kitus žmones, juos paguosti ir taip gauti reikiamų suvokimų sau pačiam.

Psichologinės įžvalgos

Kiek savo gyvenime jauti malonumą, komfortą ir stabilumą tame? Pamėgink įvertinti balais iki 10, kai 10 – viskas tobulai. Koks skaičius intuityviai iškilo? Ar patenkintas tokiu balu? Jei ne – pagalvok, kas tau suteikia malonumą ir bandyk to įterpti į savo kasdienybę. Net skanus patiekalas jau gera pradžia!

Astropsichologė Samantha Zachh