Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avine, kas suteikia dinamikos, aktyvumo ir staigių emocijų. Galite greitai sureaguoti į situacijas, tačiau ilgai toje pačioje būsenos tikrai neužsibūsite. Norėsis visko greitai, aktyviai ir nenuobodžiai, tačiau tai nebus tokia drąsi diena, kaip vakar. Šiandien gali vyrauti vidinis dirglumas, intensyvumas, net šiek tiek agresija ar impulsyvumas. Reaguoti galite žymiai impulsyviau, nei esate įpratę. Kils vidinė priešprieša, kai taip norisi grožio, harmonijos ir balanso, tačiau to norisi taip greitai ir staigiai, kas sukelia nepasitenkinimo pojūtį. Šiandien tiesiog išlikite ramesni, nereaguokite į negatyvias situacijas per aštriai, kam nuo to geriau? Stenkitės atrasti tame prasmę. Dienos esmė yra rasti balansą, tiek vidiniame pasaulyje, tiek išoriniame. Balansas tarp jūsų veiksmų, pojūčių, tarsi derinti tai, ką yra sunku suderinti.

Numerologinės įžvalgos

Tradicijų, giminės ir finansų diena. Ši diena labiau skirta namams, pabūti su giminaičiais. Kurkite tradicijas, ar skirkite dieną tradicijų ir papročių patobulinimui. Daugiau pastangų reikės bandant tvarkyti finansinius reikalus. Gali būti gera diena priimti ilgalaikį finansinį sprendimą, jei tai ne skolos klausimas, o investicijos.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su raudona spalva. Kur ją matote savyje? Kokio ji atspalvio? Ar raudonos spalvos energija jumyse veikia stabiliai, efektyviai, produktyviai? Ar nėra linkusi griauti, laužyti ir viską sudeginti aplink? Patobulinkite šią energiją. Pasikalbėkite su ja, ko jai reikia, jog ji pradėtų veikti geriau, kurtų, ne griautų.

Samantha Zachh