Astrologinės įžvalgos

Labai stiprus Mėnulis Žuvyse suteiks tobulą dieną menui, muzikai, kūrybai. Itin emocionali diena, kai jautresni žmonės gebės visą aplinką išjausti. Puikiai veiks intuicija, pasikliaukite ženklais, sapnais. Šiandien gali būti didesnis emocinis jautrumas viskam. Galimai šiek tiek plaukiosite padebesiais, todėl rimtus, konkrečius ir logiškus darbus geriau atidėkite. Šios dienos pliusai: galinga kūrybinė energija, kurios dėka galite sukurti šedevrą. Minusai: neapibrėžtumas, polinkis į apsvaigimą, apgaulės. Tobula diena meditacijoms, psichoterapijai. Gali kilti neaiškių situacijų, kai atrodo nieks neaišku, sunku apčiuopti aiškumą ir struktūrą. Galimybė sukurti originalų kūrinį, arba padaryti didelį perversmą savo pasąmonėje meditacijų, vizualizacijų pagalba. Puikus sekmadienis laikui sau, padirbti su savo pasąmone, lūkesčiais.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybos ir jausmų išraiškos diena. Nelaikykite savo jausmų uždarytų – skleiskite juos. Nelaikykite savo kūrybinių idėjų įkalintų galvoje – materializuokite jas. Tai gali pavykti gerai. Šiek tiek daugiau pastangų reikės įnešti siekiant aktyvumo ir papulti ant sėkmės bangos.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien jūsų pasirinkimas, ką norite sau sukurti. Tiesiog paimkite temą, ko norite pasiekti, kokią ateitį norite matyti. Vizualizuokite tai su dideliu vidiniu išjautimu, tarsi tikrai tai turite, ten esate, esate toks, kokį ten įsivaizduojate. Tai turi būti tarsi jūsų ateities ir svajonių meditacija. Šiandien tokia gali turėti realių rezultatų. Tik pasvarstykite, ar tikrai jums to reikia, ar tai tikrai atneš jums reikiamos naudos, o ne tiesiog pasipuikavimo, ar tik nutolins nuo problemos sprendimo.

Samantha Zachh