Astrologinės įžvalgos

Šiandien svarbu šiek tiek pabūti stebėtojo rolėje, kai žvelgiate tiek į save, tiek į kitus tyrinėdami. Apmąstykite savo poreikius, norus, svajones, ko dar nepasiekę? Kur dar norėtumėte prasiplėsti? Leiskite sau šiandien pabūti kitokiu, nei įprastai. Mėnulis vis dar Šaulyje. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimo atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Lūkesčiai gali būti gana dideli, tačiau nepersistenkite, nes didelis potencialas jais nusivilti. Vis kažkas nepavyks, kaip norite, o norėsite daug. Daug gali tikrai išeiti, tačiau vis rasite dar didesnių idealų. Kurkite originalius naujus planus, kuriuose būsite guru.

Numerologinės įžvalgos

Saugokite informaciją. Šiandien gali gerai sektis nugalėti konkurentus, būti stipriu ir apsaugoti kitus. Daugiau pastangų reikės įnešti norint gauti tam tikrų žinių ar komunikuoti. Saugokite savo brolį/sesę.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Samantha Zachh