Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje dar galite jausti Skorpiono energiją, o tai ryškios emocijos, paslaptingumas. Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengs į Šaulio ženklą, kas suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimo atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Bus labai stiprus poreikis emocijoms, jausmas. Tiesiog stipriai viską jausti, mėgautis, patirti malonumą. Vidinė motyvacija vers jus rodyti jausmus, užsiimti savo hobiu. Skirkite šią dieną savo pomėgiams ir tikrai vertingoms veikloms. Neleiskite laiko veltui. Skirkite dėmesio santykiams, meilės reikalams.

Numerologinės įžvalgos

Pagalba patarimais senoliams. Šiandien gali gerai sektis bendrauti su senoliais, vyresniais už jus žmonėmis. Bendraukite su jais ir dalinkitės savo patartimi. Taip pat gali kilti noras atsiriboti, pabūti su savimi ir nesijausti vienišam. Būti su savimi gera, jauku ir pilnavertiška.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums suteikia didžiausią emocinį ir jausminį pasitenkinimą? Pagalvokite ir prisiminkite, kada paskutinį kartą tai darėte? Jei seniai – kodėl? Meskite šalin visus pasiteisinimus ir raskite jėgų, jog pradėti daugiau laiko skirti savo pomėgiams.

Samantha Zachh