Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Skorpione, o tai nėra rami ir graži energija. Galimai emocijos bus negatyvesnės, būsite irzlūs. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų permainingumas. Bus sunku nurimti viduje, nes tarsi sėdėsite ant spygliuotos kėdės, o reikės sėdėti tyliai. Iš aplinkos gali kilti situacijų, kurios vers daryti viską naujai, iš naujo, galimai tarsi kažkas griūna ir reikia padaryti iš naujo. Šiandien reiktų būti labiau sąmoningiems, neskubėti. Jausis ir spaudimas, ir dirglumas, nervingumas. Diena skirta gilesniems suvokimams, pojūčiams. Darykite viską originaliai, nestandartiškai. Gali būti nuobodulio jausmas, kuris provokuos elgtis kardinaliai, netikėtai. Norėsis patirti kažko daugiau, ryškiau. Per daug neleiskite užvaldyti emocijoms, jos gali pridaryti bėdų, protas jums padės, tačiau emocijos gali imti viršų.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumo, teisybės ir energijos diena. Pasirūpinkite šiandien moterimis, gyvūnais, silpnesniais. Suteikite jiems energijos. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Išsivalykite susikaupusias emocijas, nuoskaudas. Galite bandyti įsivaizduoti, jog iškvepiate viską, kas nereikalinga ir teršia jūsų kūną. Įkvepiate ramybę ir džiaugsmą. Pakvėpuokite taip kelis kartus, kol jausite pokyčius kūne, būsenoje. Turi jaustis didesnis lengvumas.