Astrologinės įžvalgos

Jaunatis Svarstyklėse. Naujas mėnulio ciklas, todėl šiandien puiki diena pradėti iš naujo, atverti naują popieriaus lapą. Sugalvokite naujų mėnesio tikslų. Tik nedarykite to įsitempę – būkite atsipalaidavę, ramūs, harmonijoje, grožyje. Tokioje būsenoje kurkite naujus veikimo būdus. Mėnulis vis dar Svarstyklėse ir šiandien išskirtinai stipri jo energija. Norai, poreikiai, mąstymas ir veiksmai bus nukreipti kurti harmoniją, balansą, estetiką. Aplinkoje jausti ramybę, kad visi patenkinti, radę kompromisus. Galimai norėsite būti tarp žmonių, bendrauti, rasti save per kitus. Gali šiek tiek būti impulsyvesnės emocijos, tačiau protas gebės jas nuraminti. Šiek tiek bus sunkiau greitai apsispręsti, tokiu atveju tiesiog duokite impulsą drąsai ir ryžtui, proto mintis palikite pailsėti. Puiki diena santykiams, meilės reikalams, pasimėgavimui!

Numerologinės įžvalgos

Kompromisams skiriu daug pastangų. Šiandien gali gerai sektis kurti meilę, santykius, eiti į kompromisus. Tai ir darykite. Daugiau pastangų gali reikėti norint vadovauti, tingėti, ar nieko nedaryti. Daryti reikia.

Psichologinės įžvalgos

Užsiimkite mini meditacija. Įsivaizduokite, kad atsiduriate pačioje gražiausioje, harmoningiausioje, ramiausioje pasaulio ar kosmoso vietoje. Kaip ji atrodo? Pabūkite ten. Įsijauskite. Pasinerkite! Prisigerkite tos energijos. Padėkokite ir grįžkite į čia ir dabar.

Samantha Zachh