Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avino ženkle. Aktyvios ir trumpos emocijų išraiškos, minimalus impulsyvumas, užsidegimas. Poreikis viską greitai padaryti, ar tiesiog daryti, veikti – vidinis spurdėjimas ir veiksmas. Netinka rutina ar ilgi procesai. Poreikis nelaikyti ir neužspausti savo pojūčių viduje, o juos staigiai pateikti aplinkai. Šiandien daugiausiai norėsis išsakyti, papasakoti savo pojūčius. Tik galimai nepavyks išreikšti harmoningai, būsite nepatenkintas dėl emocijų nestabilumo. Jūsų komunikacija jums patiems gali nepatikti, todėl stenkitės užplūdus emocijai pagalvoti prieš kalbant, neduokite emocijoms įtakoti jūsų bendravimo stiliaus ir mąstymo. Šiandien ir dar kelias dienas gali būti padidėjęs nervingumas, kai norėsis patirti naujų potyrių, atrasti naujų hobių ar malonių veiklų. Tą ir darykite. Įneškite permainas santykiuose, nes rutina erzins ir kels negatyvius jausmus.

Numerologinės įžvalgos

Pokyčių viskame diena. Gebėkite būti taktiški, charizmatiški ir pastebėti visas mažiausias smulkmenas – taip galėsite susitvarkyti su visomis dienos situacijomis ir bėdomis. Gali būti sunkiau išlaikyti harmoniją dienoje, nes vyraus permainingumas, reikės laužyti stereotipus.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijos unikalumui. Kuo jūsų ambicija yra unikali? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijos unikalumui pasiekti? Ar man nėra gėda dėl savo nestandartiškumo? Jei taip – paklausite savęs „Kodėl bijau? Ko neteksiu, jei taip elgsiuos?“

Samantha Zachh