Astrologinės įžvalgos

Pilnatis. Viduje galite jausti visko daug ir reikės tai suderinti. Norai gali nesutapti su poreikiais, o tai iššauks vidinį konfliktą. Bandykite nedaryti visko tobulai iki pilno užbaigimo, išlaikykite balansą. Ypač tarp impulsyvumo ir neapsisprendimo. Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Tačiau aktyvumui maišys realiai daromi veiksmai, nes jie gali būti per lėti Avino energijai. Tarsi per daug norėsite padaryti, viską balansuoti, gražiai, todėl nėra veiksmo koncentracijos viena kryptimi.

Numerologinės įžvalgos

Tolerancijos ir išklausymo diena. Šiandien gali lengvai sektis būti tolerantišku, bendrauti su užsieniečiais ar paskambinti užsienyje gyvenantiems artimiems žmonėms. Reikės daugiau pastangų norint kitus išklausyti, paguosti.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausiai? Susiekite šias tris stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?

Astropsichologė Samantha Zachh