Konkrečiai šiems 4 Zodiako ženklams neteks susidurti su skurdu:

4 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai iš prigimties yra labai taupūs. Jie darbštūs, daug triūsia vardan savo gerovės. Kita vertus, tarp šio Zodiako ženklo atstovų maža milijonierių, nes didžiuliai turtai jų nevilioja. Jiems svarbiausia – užtikrinti sau ir savo artimiesiems viskuo aprūpintą senatvę.

Ožiaragis tikrai nesigirs savo turtais, nepirks jachtų, lėktuvų, žiedų su brangakmeniais. Šie žmonės padės santaupas į banką arba pradės savo verslą.

3 vietą – Vėžys

Turbūt neatsirastų Vėžio ženklo atstovo, kuris neturėtų paslėpęs voko su pinigais. Vėžiai labai atsargūs, apdairūs, visada pagalvoja apie juodą dieną. Jie ilgai, skrupulingai atidės pinigų, taupys, kol galiausiai paaiškės, kad yra turtingi.

Vėžio ženklo žmonėms labai patinka turtas, tiesa, jie ne visada jo siekia sąžiningais būdais. Jiems visada reikia pinigų, jie visada nusiteikę ilgai, atkakliai dirbti. Vienintelė bėda – kad dirbti reikia ne vien iš idėjos, Vėžiai supranta jau sulaukę 30 metų ar dar vėliau.

2 vieta – Skorpionas

Šiems žmonėms nėra nieko neįmanomo, jie visomis prieinamomis priemonėmis siekia savo tikslo. Be to, yra gabūs, charizmatiški, todėl net patys neambicingiausi Skorpionai anksčiau ar vėliau supranta, kad metas skirti dėmesio karjerai.

Skorpionai gali švaistyti pinigus, o tuo pačiu gailėti sau net elementariausių smulkmenų. Jie mėgsta pinigus, mėgsta girtis, kad jų turi, neretai dedasi turtingesni, nei iš tiesų yra. Šiaip ar taip, jie tikrai nemirs iš bado.

1 vieta – Mergelė

Pirmoji vieta turtingiausių Zodiako ženklų sąraše neabejotinai atitenka Mergelei. Jos pasižymi šaltu, analitiniu protu, geba blaiviai mąstyti net pačiose kritiškiausiose situacijose, todėl tampa puikiais, sėkmingais verslininkais.

O verslumu neapdovanotos Mergelės moka taupyti kiekvieną centą ir pradeda kaupi kapitalą, vos gavusios pirmą darbą. Jos ramios dėl rytojaus, jų laukia rami senatvė. Beje – visiškai pelnytai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)